Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
8 comentarii

* Echipa gălăţeană va întâlni pe Poli Timişoara şi nu are decât varianta victoriei pentru a mai spera la rămânerea în prima ligă


Din nou o adevărată finală împotriva celor de la Poli Timişoara, la fel ca pe 15 mai 2011. La fel de importantă, doar miza este alta. Am ajuns să trăim din amintirile trecutului, uitând că prezentul este aici şi acum. Este nevoie de detaşare şi aceeaşi pasiune pentru a crea alte amintiri. Nu putem să ne legăm mereu şi mereu de trecut, viitorul este în faţa noastră, depinde de noi, de cum ne trăim prezentul, dacă el "sună" bine sau mai puţin bine.
Oţelul joacă astăzi un meci existenţial, iar dacă nu îl câştigă îi va fi aproape imposibil să nu cadă în liga secundă pentru prima dată după 23 de ani.
Viglianti şi Costin îşi doresc o atmosferă în tribune la fel ca în meciul de pomină de acum trei ani, când jucau, câştigau şi deveneau campioni, în timp ce Gabriel Giurgiu, căpitanul de astăzi al Oţelului, spune că trecutul nu mai contează la cât de mare este miza prezentului. „Avem deja cuţitul la os. Atunci veneam din elan, cu victorii după victorii, acum este presiunea mult mai mare ca acum trei ani. Nu mai contează trecutul, nu mai contează nimic altceva decât prezentul, acest meci şi celelalte care au mai rămas. Greu, uşor, nu contează cum va fi, important este doar să reuşim să câştigăm. Putem, am vorbit mult între noi în vestiar, suntem motivaţi şi trebuie să arătăm asta pe teren”, a declarat Giurgiu.
Antrenorul Ewald Lienen are încredere în valoarea echipei, spunând că probleme sunt doar de ordin psihologic. „Trebuie să credem în noi înşine. Am făcut meciuri foarte bune şi totuşi le-am pierdut, iar asta ne-a creat probleme cu moralul. Echipa are calitate în joc, îşi crează ocazii, rămâne să le şi fructificăm, trebuie să credem în noi, în fotbalul pe care-l jucăm”, a spus Lienen.

Mobilizare şi în afara vestiarului

Mizându-se pe o susţinere din tribune pe măsura mizei, s-a decretat mobilizare totală şi în afara vestiarului. „Presiunea este la fel de mare pe ambele echipe, avantajul nostru este că vom avea publicul în spate. La întâlnirea cu suporterii de marţi seară, unde mă aşteptam să ne vedem doar cu liderii grupurilor, am avut plăcuta surpriză să vină cam 200 de fani. Mobilizare totală, acestea sunt cuvintele de ordine”, a declarat Narcis Răducan, managerul general al echipei.
Importanţa momentului este simţită şi de la mare distanţă de Galaţi, un mesaj de susţinere venind de la fostul portar al Oţelului, Branko Grahovac. „Şi la bine şi când e greu, mereu alături de echipa mea. Aveţi putere, eu şi toată lumea din Galaţi avem încredere în echipa mea. Acum trebuie sa fiţi uniţi. Cu toată inima lângă băieţi şi echipa Oţelul Galaţi”, a spus Branko, pe o reţea online de socializare.
Partida Oţelul Galaţi - Poli Timişoara, din etapa a 31-a din Liga I, va începe la ora 19.30 şi va televizată de Dolce Sport. Intrarea spectatorilor este liberă.

Citit 1746 ori Ultima modificare Joi, 08 Mai 2014 10:08

8 comentarii

 • postat de starsteel Joi, 08 Mai 2014 18:18 5.13.175.*** Link la comentariu
  0
  4

  Ce a fost, a fost/ Ce va fi, va fi/ Noi te vom iubi, OTEELUL!
  Taranii invatati sa huiduie si sa fluiere sunt invitati sa ramana acasa!

  Raportează
 • postat de JIJI Joi, 08 Mai 2014 15:36 91.208.234.*** Link la comentariu
  8
  0

  DISEARA LA STADION ADUNAREA! OTELUL ISI IA ADIO DE LA LIGA 1!
  LA REVEDERE, ITI SPUNEM LA REVEDERE! LA REVEDEEEEEEEEERE!!!

  Raportează
 • postat de Alexander leg. a V a Macedonica Joi, 08 Mai 2014 15:31 92.80.187.*** Link la comentariu
  3
  2

  N-au batut Sageata Navodari ...si vor bate pe Poli Timisoara ? [ Casa bati ,trebuie sa marchezi goluri ! ] Puteau s-o bata tare si ...s-au facut de ras ! [ N-au marcat niciun gol ...si-au avut un car de ocazii 1 ] Azi ,probabil,vor bate , fara sa merite, pe Poli -care se va face de ras ! C-asa-i in fotbal ! Scapa sau nu scapa de la retrogadare ? SUCCES !

  Raportează
 • postat de Marius Joi, 08 Mai 2014 12:58 82.137.15.*** Link la comentariu
  0
  8

  Goicoechea-Tritz,Sarghi,Prestia,Popescu-Cooper,Lovin-Astafei,Marquinhos,Zaharia-Henrique
  Oricum cine intra nu conteaza,conteaza doar sa dea maximul din ei si sa castigam toate cele trei puncte.Hai baieti,capul sus!Aceasta este adevarata finala.Forza Otelul!

  Raportează
 • postat de cosmin Joi, 08 Mai 2014 12:35 82.137.9.*** Link la comentariu
  0
  8

  ORIUNDE,ORICAND, ORICUM DOAR OTELUL !!!!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de durul Joi, 08 Mai 2014 11:57 5.13.130.*** Link la comentariu
  0
  14

  daca nu astazi ,atunci cand ? daca nu cu OTELUL atuci cu cine ? toata lumea la stadion : intrare gratuita ,vreme grozava , ora potrivita , toate ingredientele pentru a fi prezenti la stadion . FORZA OTELUL , FORZA GALATI ! esingurul brand al acestui oras care ne mai da demnitate !

  Raportează
 • postat de invidia de a nu fi oțelar Joi, 08 Mai 2014 11:49 5.13.143.*** Link la comentariu
  1
  15

  Pe mine nu mă interesează de Steaua,deci nu intru pe siteul lor să-i înjur sau denigrez.
  Deci toți retarddații care scrieți aici numai antiOțelul să nu-și mai arunce mizeriile pe aici denigrând Oțelul.
  Nu-ți place de Oțelul,foarte bine,du-te și comentează în altă parte!!!!!!!!!
  Astăzi să vină la meci numai oțelarii.....Mai bine 2000 de oțelari înfocați decât 5000 de țărani steliști!!!!!!
  Hai Oțelul!Forza Galați!
  La luptă vitejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
  Orice ar fi RĂMÂN OȚELAR!!!!!!!

  Raportează
 • postat de Viorel P. Joi, 08 Mai 2014 08:44 89.137.136.*** Link la comentariu
  9
  11

  Adunarea la stadion pentru salvarea de la faliment a multimilionarului nesimtit care nu a furat nu numai banii dar si identitatea clubului Otelul!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.