Doi gălăţeni pe tabloul principal şi unul în calificări la "Ţiriac Trophy"
Foto: Gianluigi Quinzi, favoritul numărul 1 al turneului

Doi gălăţeni pe tabloul principal şi unul în calificări la "Ţiriac Trophy"
Gianluigi Quinzi, favoritul numărul 1 al turneului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul de Tenis „Angero” va organiza la Galaţi, începând de vineri, turneul internaţional pentru seniori „Ţiriac Trophy”, din categoria Futures, dotat cu premii de 10.000 de euro. Câştigătorul turneului va fi recompensat cu un premiu  de 1300 de dolari (impozabili) şi 14 puncte ATP.

Pe terenurile Bazei Sportive ICMRSG Galaţi între 9 şi 12 mai vor avea loc calificările, urmând ca luni - 12 mai să se tragă la sorţi tabloul principal al turneului în prezenţa oficialilor Federaţiei Române de Tenis şi a arbitrilor delegaţi de Federaţia Internaţională de Tenis. Proba de dublu va începe miercuri - 14 mai, având programată finala sâmbătă,17 mai. Duminică, 18 mai,  va avea loc  finala de simplu, cu începere de la ora 11.00.

Dintre cei 43 de jucători români înscrişi, nouă vor intra direct pe tabloul principal  graţie clasărilor bune din clasamentul mondial, ceilalţi urmând să joace din calificări. Românul cu cea mai bună poziţie în ierarhia ATP înscris la acest turneu este Patrick Ciorcilă (17 ani) - locul 589 ATP, care va fi cap de serie numărul trei. Printre participanţii la competiţie se află şi trei gălăţeni, Artur Culinovschi, Andrei Crapcenco şi Marius Frosă, primii doi primind wild card-uri de la organizatori care le asigură intrarea direct pe tabloul principal.

Jucătorul cel mai bine clasat în ierarhia mondială care va juca la turneul gălăţean este italianul Gianluigi Quinzi (18 ani, locul 340 ATP la momentul înscrierii).

Citit 1268 ori Ultima modificare Marți, 06 Mai 2014 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.