Mesaj emoţionat transmis din Cipru de un fost căpitan al Oţelului: „Toţi ca fraţii, vom putea învinge”
Foto: Vali Ştefan, înaintea meciului retur cu Vejle, din Cupa UEFA (1998)

Mesaj emoţionat transmis din Cipru de un fost căpitan al Oţelului: „Toţi ca fraţii, vom putea învinge”
Vali Ştefan, înaintea meciului retur cu Vejle, din Cupa UEFA (1998)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Valentin Ştefan, căpitanul echipei de fotbal Oţelul Galaţi în anii ’90, când se reuşeau două participări în cupele europene, este stabilit de mulţi ani în Cipru, dar distanţa nu-l împiedică să trăiastă la intensitate maximă orele rămase până la disputarea partidei din această seară, dintre Oţelul  şi Viitorul, decisivă pentru rămânerea echipei gălăţene în prima ligă. În această dimineaţă, Valetin Ştefan a transmis un mesaj emoţionat către gălăţeni, prin care îi îndeamnă să fie uniţi în sprijinul echipei pentru câştigarea meciului, pe care îl cataloghează drept unul al rămânerii în viaţă a „unicei noastre echipe iubite”.

 

Mesajul a fost transmis pe reţeaua de socializare facebook:

 

„Bună dimineaţă, Galaţi! Astăzi, echipa noastră de suflet, Oţelul Galaţi, va susţine un meci crucial în scopul evitării retrogradării în divizia secundă! Acest meci nu va fi doar unul pentru evitarea retrogradării, ci şi un meci al rămânerii în viaţă a unicei noastre echipe iubite! Vreau să vă reamintesc că Oţelul Galaţi reprezintă tradiţie, istorie, familie! Reprezintă, pentru unii dintre noi, trecut, prezent şi viitor! Ca fost jucător şi conducător al acestei minunate echipe, vă rog ca la ora jocului, fiecare dintre noi, prezenţi sau nu la stadion, să ne focalizăm energia pozitivă către întreagă echipă, pentru a putea avea putere nemărginită, clarviziune şi inspiraţie, necesare pentru a putea câştiga acest important meci! Echipa are nevoie de fiecare dintre noi pentru a putea câştiga acest meci! Numai împreună, toţi ca fraţii, vom putea învinge! Da, ca FRAŢII am spus, pentru că întotdeauna, noi, foşti şi actuali componenţi ai echipei Oţelul Galaţi, am fost ca fraţii cu suporterii noştri şi numai aşa, împreună, am putut trece de orice obstacol! Oţelul Galaţi trebuie să trăiască şi o va face! Hai Oţelul! Hai Galaţi! Victorie! Doamne ajută!”

Valentin Ştefan este antrenor în Cipru, reuşind în acest sezon să devină campion cu echipa de juniori Under 17 Olympiakos Nicosia. Aceeaşi performanţă o reuşise şi anul trecut, tot la Under 17, dar cu juniorii de la Omonia.

Partida Oţelul – Viitorul, din penultima etapă a Ligii I, are loc vineri, de la ora 19.30 (televizare Dolce Sport), la Galaţi. Intrarea spectatorilor este liberă, accesul în stadion urmând să se facă pe baza tichetelor gratuite ce trebuie ridicate de la casele de bilete, care sunt deschise de la ora 10.00.

CITEŞTE ŞI:

Oţelul joacă vineri adevărata FINALĂ pentru menţinerea în Liga I

Primarul Marius Stan, înaintea meciului DECISIV pentru Oţelul: „Cu toţii la stadion, diseară!”

CALCULE actualizate! De ce rezultate are nevoie Oţelul ca să rămână în Liga I

Citit 4536 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.