FCM Dunărea a învins la Brăila și încă mai poate spera

FCM Dunărea a învins la Brăila și încă mai poate spera
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană FCM Dunărea a câştigat partida cu CF Brăila, cu 2-1, din etapa secundă a returului din play-off, Liga II, În meciul susţinut în deplasare, sâmbătă, gălăţenii au deschis scorul în minutul 66 prin Sfrijan, apoi şi-au mărit avantajul prin golul marcat de Bâtfoi (min. 77). Gazdele au redus din diferenţă în al doilea minut de prelungiri, prin Ochia. Aceasta a fost prima partidă cu Damian Băncilă antrenor principal, după despărţirea de tehnicianul Costel Enache.

În urma acestei victorii, echipa gălăţeană încă mai are şanse de a evita retrogradarea, dar acestea sunt foarte mici. FCM Dunărea, acum pe locul 5, are nevoie să termine pe locul trei, iar pentru a realiza acest obiectiv trebuie să depăşească pe CF Brăila şi Rapid Suceava, faţă de care are de recuperat 5, respectiv 6 puncte, în condiţiile în care mai sunt de jucat doar trei etape. De subliniat că, în cazul în care se va ajunge la egalitate de puncte la final cu Rapid Suceava, formaţia gălăţeană este dezavantajată de rezultatele directe. Practic, pentru a depăşi echipa suceveană, Dunărea are nevoie să câştige tot până la final, cu Tărlungeni, Farul (ambele acasă) şi Gloria Buzău (deplasare), iar Rapid Suceava să facă cel mult două egaluri. Pentru a trece de CF Brăila, de asemenea este nevoie de punctaj maxim, iar brăilenii să facă maximum patru puncte.

În celelalte două partide ale etapei: Rapid Suceava - Gloria Buzău 3-2 şi Tărlungeni - Farul 1-0. Clasament: 1 Tărlungeni 30 puncte, 2 Gloria Buzău 28p, 3 Rapid Suceava 26p, 4 CF Brăila 25p,  5 Dunărea 20p, 6 Farul 10p.

Citit 2449 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Mai 2014 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.