FCM Dunărea A BĂTUT LIDERUL şi continuă să spere

FCM Dunărea A BĂTUT LIDERUL şi continuă să spere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană FCM Dunărea mai poate spera la o clasare pe locul trei, care înseamnă evitarea retrogradării, condiţia esenţială fiind să câştige toate cele trei meciuri rămase până la final. De la acest calcul au început gălăţenii partida de miercuri, pe teren propriu, cu prima clasată din play-out, Unirea Tărlungeni, din antepenultima etapă, pe care au câştigat-o cu 1-0. Biciuţi verbal de pe margine de antrenorul Damian Băncilă, şi-au jucat şansa cu mult elan ofensiv, îndeosebi în prima repriză, una dintre cele mai spectaculoase din acest sezon. Cei de la FCM Dunărea au avut nu mai puţin de şase ocazii uriaşe de a marca până-n pauză, cele ratate de Bâtfoi (9’), Gohoreanu (18’), Sfrijan (20’ şi 23’),  Neagu (36’), plus cea fructificată spectaculos de Dragoş Sfrijan (foto) în minutul 28, care a marcat cu un şut imparabil, din vole, la o centrare a lui Neagu.

Gălăţenii au avut şi noroc, ratarea meciului aparţinând oaspeţilor: Elek a centrat de pe stânga la colţul lung, peste portar, Vlăsceanu a pus capul pentru a trimite în plasă, dar mingea a căzut în faţa porţii goale şi a sărit puţin peste transveraslă.

În partea a doua, deşi Unirea Târlungeni a fost mai insistentă şi a ţinut jocul mai mult în jumătatea de teren a gazdelor, tot cei de la Dunărea au fost cei cu faze de poartă, ratând golul desprinderii prin Bâtfoi (59’ şi 73’), Sfrijan (79’) şi Moroşanu (85’), ultimii doi trimiţând în barele laterale. Problemele de la finalizare ar fi putut să-i coste rău pe gălăţeni în primul minut de prelungiri, când Vlăsceanu a şutat din afara careului la o palmă de vinclu.

În ultimele două runde, FCM Dunărea mai are de jucat cu Farul (acasă) şi Gloria Buzău (deplasare). Pentru echipa gălăţeană e important să termine măcar pe poziţia a patra în play-out, care o poate menţine în liga secundă, pe locul rămas liber prin desfiinţarea Coronei Braşov.

CITEŞTE ŞI FCM Dunărea a învins la Brăila și încă mai poate spera

Citit 1652 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Mai 2014 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.