UPDATE / DESTRĂMAREA, proces continuu la Oţelul! Directorul sportiv Viglianti şi-a anunţat PLECAREA

UPDATE / DESTRĂMAREA, proces continuu la Oţelul! Directorul sportiv Viglianti şi-a anunţat PLECAREA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gabriel Viglianti şi-a anunţat, joi, plecarea de la Oţelul, după şase ani şi jumătate trăiţi în Galaţi, nemulţumit de condiţiile precare de la club. „Trebuie să anunţ că iau o pauză, că plec din Galaţi. Nu pot să dau vreun răspuns suporterilor la toate problemele din ultimele luni ale echipei şi acesta este motivul despărţii de club. Nu mi-am dat demisia, am cerut un concediu prelungit, arătând astfel că, dacă lucrurile se vor îndrepta, sunt dispus să continui la această echipă. Am ajuns în aceeaşi situaţie ca anul trecut, fără antrenor şi poate fără mulţi jucători. Ne-am salvat în ultimul moment, în ultimele etape, iar eu nu mai doresc aşa ceva, clubul acesta merită mai mult. Am luat această decizie pentru că nu văd o schimbare imediată. Sper totuşi ca un răspuns să vină cât mai repede pentru toată familia Oţelul. Bun sau rău, dar să vină. Asta aşteaptă suporterii şi jucătorii, să se termine incertitudinea care m-a determinat să iau această hotărâre. Plec cu toate clipele frumoase din cei şase ani şi jumătate trăiţi aici. Mă simt iubit în Galaţi şi cu asta plec.”, a declarat Viglianti.

Apoi, a fost invitat la Primărie, unde a primit o diplomă de excelenţă din partea primarului Marius Stan, fost director general la Oţelul. „Sper să nu fie o plecare definitivă. Vreau să fiu optimist, deşi mi-e greu, tare mult mi-aş dori ca el, împreună cu Gabi Paraschiv şi Sergiu Costin, să formeze o tripletă în conducerea clubului în jurul căreia să se formeze un nou Oţelul, de calitate şi de neînfrân”, a declarat Marius Stan.

Argentinianul a jucat pentru Oţelul până în decembrie 2012, câştigând titlul de campion şi Supercupa României în 2011. După ce şi-a încheiat cariera de jucător, Viglianti a devenit director sportiv al clubului gălăţean.

Argentinianul va pleca vineri din România, spre ţara natală.

Oţelul s-a despărţit deja de doi dintre jucătorii importanţi, Cooper şi Goicoechea, lui Giurgiu îi expiră astăzi contractul, iar alţi 16 jucători şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

 

Citit 2136 ori Ultima modificare Joi, 29 Mai 2014 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.