UPDATE Memoriile jucătorilor OŢELULUI au fost amânatei/ SUPORTERII stau cu SUFLETUL LA GURĂ

UPDATE Memoriile jucătorilor OŢELULUI au fost amânatei/ SUPORTERII stau cu SUFLETUL LA GURĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor nu a dat nici un verdict, stabilind un nou termen peste două săptămâni, pentru 18 iunie. Detalii citiţi aici: VERDICT amânat în cazul memoriilor jucătorilor de la Oţelul

La FRF se vor judeca memoriile depuse de jucători pentru deveni liberi de contract, iar Narcis Răducan aşteaptă o întâlnire decisivă cu patronul clubului


Cel puţin teoretic, astăzi se pot elimina unele din multele necunoscute existente în ecuaţia viitorului apropiat pentru echipa de fotbal Oţelul Galaţi. Pe ordinea de zi a şedinţei Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF se află cazurile numeroşilor fotbalişti ai echipei gălăţene, care şi-au depus memorii să fie declaraţi liberi de contract pentru întârzieri salariale mai mari de 90 de zile.

Către majoritatea roş-alb-albaştrilor, dacă nu se va face vreo plată până la jumătatea lui iunie, se va ajunge curând la cinci salarii restante, plus încă 90 la sută dintr-o altă leafă, restantă de aproape un an, aspect dezvăluit de unul dintre jucători. „La intrarea în insolvenţă, ne-au solicitat să semnăm un document, în urma căruia se intra în procedura respectivă cu un salariu restant. Ni s-a spus că-l vom primi garantat în timp scurt, iar noi am fost de bună credinţă şi am acceptat. Însă nu am văzut nici până acum acei bani, despre acel salariu văd că cei din conducere nici nu mai pomenesc când fac socoteala. Adăugăm salariile ce trebuiau încasate în februarie, martie, aprilie şi mai, iar în câteva zile se face termenul şi pentru iunie. Deci se ajunge de fapt la şase salarii restante. Rugăm suporterii să ne înţeleagă pentru memoriile depuse să devenim liberi de contract, cu bani neîncasaţi de jumătate de an şi fără nimic cert despre o rezolvare nu se poate sta”, a spus unul dintre jucători, care a preferat să nu-l nominalizăm.

Administratorul special al FC Oţelul, Lucian Ciofoaia, şi-a exprimat luni convingerea că jucătorii nu vor fi declaraţi liberi de contract. „Din câte ştiu, nu există această posibilitate”, a declarat Ciofoaia. Surse din cadrul clubului susţin că cei din conducerea Oţelului se bazează pe situaţia specială în care se află clubul, de insolvenţă, pentru a obţine o decizie favorabilă.

Întâlnire cu Adamescu

Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, urma să aibă o întâlnire luni cu patronul Dan Adamescu, pentru a i se comunica exact ce strategie are clubul pentru viitorul apropiat, dar aceasta a fost amânată pentru astăzi. „Dacă nu vom găsi banii necesari la Oţelul săptămâna aceasta, atunci aş alege cu mare plăcere proiectul Hagi”, a spus Răducan, care a confirmat că are o ofertă de la Viitorul. Acesta a admis că mai are şi o altă ofertă, de a lucra în cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Citit 2544 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iunie 2014 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.