VERDICT amânat în cazul memoriilor jucătorilor de la Oţelul

VERDICT amânat în cazul memoriilor jucătorilor de la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a avut astăzi pe ordinea de zi judecarea memoriilor depuse de cinci jucători de la Oţelul, care solicitau încetarea raporturilor contractuale în urma salariilor restante de mai mult de 90 de zile. CNSL nu a dat nici un verdict, stabilind un nou termen peste două săptămâni, pentru 18 iunie. Cei cinci jucători sunt Cristian Sîrghi, Victor Astafei, Georgel Pungă, Dan Popescu şi Marquinhos, iar decizia de amânare de astăzi le este foarte nefavorabilă. Chiar dacă pe 18 iunie vor fi declaraţi liber, clubul va avea drept de recurs, astfel că până la un verdict final se va ajunge aproape de începerea campionatului şi vor rata cea mai bună perioadă a verii pentru a-şi  găsi angajamente favorabile la alte echipe

 

 

Citit 1506 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iunie 2014 17:25

3 comentarii

 • postat de Marian
  Joi, 05 Iunie 2014 14:16
  82.137.8.***
  Culubul Otelul,ia oferit destule fotbalistului Cristian Sarghi,iar cand a venit randul lui,este primul care intoarce spatele.Rusine Cristi!Nu ma asteptam la asa ceva de la tine.Esti Rapa 2.Este normal sa iti ceri drepturile tale,dar nu este frumos ce faci tu,pana la urma tu ii faci rau clubului si suporterilor,nu lui Adamescu.Plus ca am auzit ca el agita cel mai tare lucrurile si tot el ii indeamna pe toti sa plece de la club.
  2
  0
  Raportează
 • postat de suporter galatean
  Miercuri, 04 Iunie 2014 22:43
  79.116.99.***
  rusine!!!!!! din momentul in care nu-ti respecti si nu-ti mai poti permite cauzele contractule lasa-i DOMNULE sa-si vada de viata lor fotbalistică..........nu ai facut destul rau?
  0
  4
  Raportează
 • postat de Andrei
  Miercuri, 04 Iunie 2014 19:43
  82.137.10.***
  Echipa in acest moment:Simaitis-Tritz,Sarghi,Miselaricu,Popescu-Filip,Lovin,Milea-Marquinhos,Astafei,Zaharia
  6
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.