PLAN pentru NOUL campionat: La Oţelul se doreşte ANTRENOR din străinătate

PLAN pentru NOUL campionat: La Oţelul se doreşte ANTRENOR din străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* "Vom avea un nou antrenor, care nu este român, şi un lot competitiv pentru Liga I", a declarat administratorul special al clubului


După anunţarea preluării managementului sportiv de către către firma din Australia a românului Florin Burhală, Aspen Alpine Management, administratorul special al FC Oţelul, Lucian Ciofoaia, a dezvăluit o parte din planurile existente pentru viitorul apropiat. Cel mai important aspect este că în această săptămână, ultima dinaintea reluării antrenamentelor echipei, va fi stabilită conducerea tehnică, noul antrenor principal urmând să fie adus din străinătate.
"La reunirea de pe 23 iunie se vor prezenta toţi jucătorii aflaţi sub contract cu  Oţelul. Vor veni şi alţi jucători, vom aveam un lot competitiv pentru Liga I. Vom avea şi un antrenor nou, care nu va fi român şi va fi prezentat la reunirea lotului, într-o conferinţă de presă”, a spus Ciofoaia sâmbătă, în cadrul emisiunii „Lider Sportiv” de la ProFM - LiderFM. Conform acestuia, după o săptămână de antrenamente în Galaţi, echipa va pleca pe 29 sau 30 iunie într-un stagiu de pregătire centralizată în străinătate, pentru aproximativ două săptămâni.
Ciofoaia a mai adăugat că preluarea managementului sportiv de către partenerul australian este un pas premergător pentru preluarea definitivă a clubului, precizând că situaţia lui Dan Adamescu, patronul clubului aflat în arest preventiv, nu influenţează situaţia clubului. „Colaborăm pe partea de management sportiv, urmând ca apoi să se stabilească paşii pentru preluarea definitivă a clubului. Problemele domnului Adamecu  nu influenţează situaţia clubului. Clubul este în insolvenţă şi este condus de un administrator judiciar, iar tranzacţia de acţiuni se poate face doar cu acordul Adunării Creditorilor şi al judecătorului, există soluţii care nu îl implică pe Adamescu”.

Narcis Răducan pleacă

Managerul general al echipei, Narcis Răducan, nu va mai rămâne în cadrul clubului, în condiţiile în care obiectul activităţii sale se suprapune cu cel al firmei din Australia. În schimb, încă nu se ştie dacă directorul sportiv Gabriel Viglianti va reveni la Oţelul. „Narcis Răducan ne-a anunţat că va pleca, iar lui Gabriel Viglianti i s-a propus să continue la club pe postul de director sportiv, este alegerea lui dacă doreşte să participe alături de noi”, a mai declarat Ciofoaia.
Oficializarea despărţii lui Narcis Răducan de Oţelul urmează să se facă în două-trei zile, într-o conferinţă de presă.

Vezi şi: Românul VENIT din AUSTRALIA să managerieze OŢELUL: "Nu-l cunosc pe Adamescu"

Citit 3336 ori Ultima modificare Duminică, 15 Iunie 2014 18:05

7 comentarii

 • postat de Alin
  Marți, 17 Iunie 2014 15:34
  82.137.11.***
  Vrem fapte...nu vorbe!
  0
  3
  Raportează
 • postat de meumeu
  Luni, 16 Iunie 2014 20:33
  5.13.163.***
  ba, astiai ce se pun de-a curmezisul mereu, aveti o alta solutie? daca se va face ce se spune va fi o mare minune. daca nu se face nimic e clar ca e sfirsitul OTELULUI. ce vreti de fapt? eu sper ca va fi bine pentru ca alta sansa nu este. daca postacii ce nu cred, au o alta varianta ar fi bine sa o spune. altfel, asta e. oricum daca va iesi bine va fi si meritul primarului, daca iese rau, el nu are nici o vina. ca doar politica e mama noastra.
  2
  4
  Raportează
 • postat de MARA
  Luni, 16 Iunie 2014 11:36
  82.157.218.***
  se vede ca este om DESTEPT...!!!
  in loc sa vorbeasca el la microfon, vorbeste cu alt "" CAP"" deci totul va merge struna la OTELUL !!!!
  4
  3
  Raportează
 • postat de mara
  Luni, 16 Iunie 2014 10:14
  82.157.218.***
  Hallo Marian Capatina !!! daca ai locuit citiva ani intr-o alta tara , ce nu mai esti roman ?
  Eventual ai doua nationalitati !!!
  Mai invata ba gulie...habar nu ai dar dai cu latratul.
  Te va plati si pe tine acest mafiot ???
  5
  4
  Raportează
 • postat de MANIPULATOR DE ROMANIA
  Luni, 16 Iunie 2014 09:40
  5.13.208.***
  bine ai venit in africa aici la noi in africa conditia umana e ff aproape de cea a maimutelor multi oameni deabia au coborat din copaci la noi nu exista legi, legea suprema in stat e MANIPULAREA
  6
  5
  Raportează
 • postat de IORGA
  Luni, 16 Iunie 2014 08:49
  5.13.237.***
  Mie chiar imi pare rau ca pleaca Narcis Raducanu. IMI PLACEA CA ERA DIPLOMAT IN DECLARATII,SI NU ACUZA PE NIMENI INDIFERENT DE SITUATIE . II RAMASESE CEVA ...DE LA MARIUS STAN PROBABIL
  11
  13
  Raportează
 • postat de Atto1
  Luni, 16 Iunie 2014 07:13
  109.100.62.***
  Foarte misterioasa...situatia!
  1
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.