PLAN pentru NOUL campionat: La Oţelul se doreşte ANTRENOR din străinătate

PLAN pentru NOUL campionat: La Oţelul se doreşte ANTRENOR din străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* "Vom avea un nou antrenor, care nu este român, şi un lot competitiv pentru Liga I", a declarat administratorul special al clubului


După anunţarea preluării managementului sportiv de către către firma din Australia a românului Florin Burhală, Aspen Alpine Management, administratorul special al FC Oţelul, Lucian Ciofoaia, a dezvăluit o parte din planurile existente pentru viitorul apropiat. Cel mai important aspect este că în această săptămână, ultima dinaintea reluării antrenamentelor echipei, va fi stabilită conducerea tehnică, noul antrenor principal urmând să fie adus din străinătate.

"La reunirea de pe 23 iunie se vor prezenta toţi jucătorii aflaţi sub contract cu  Oţelul. Vor veni şi alţi jucători, vom aveam un lot competitiv pentru Liga I. Vom avea şi un antrenor nou, care nu va fi român şi va fi prezentat la reunirea lotului, într-o conferinţă de presă”, a spus Ciofoaia sâmbătă, în cadrul emisiunii „Lider Sportiv” de la ProFM - LiderFM. Conform acestuia, după o săptămână de antrenamente în Galaţi, echipa va pleca pe 29 sau 30 iunie într-un stagiu de pregătire centralizată în străinătate, pentru aproximativ două săptămâni.

Ciofoaia a mai adăugat că preluarea managementului sportiv de către partenerul australian este un pas premergător pentru preluarea definitivă a clubului, precizând că situaţia lui Dan Adamescu, patronul clubului aflat în arest preventiv, nu influenţează situaţia clubului. „Colaborăm pe partea de management sportiv, urmând ca apoi să se stabilească paşii pentru preluarea definitivă a clubului. Problemele domnului Adamecu  nu influenţează situaţia clubului. Clubul este în insolvenţă şi este condus de un administrator judiciar, iar tranzacţia de acţiuni se poate face doar cu acordul Adunării Creditorilor şi al judecătorului, există soluţii care nu îl implică pe Adamescu”.

Narcis Răducan pleacă

Managerul general al echipei, Narcis Răducan, nu va mai rămâne în cadrul clubului, în condiţiile în care obiectul activităţii sale se suprapune cu cel al firmei din Australia. În schimb, încă nu se ştie dacă directorul sportiv Gabriel Viglianti va reveni la Oţelul. „Narcis Răducan ne-a anunţat că va pleca, iar lui Gabriel Viglianti i s-a propus să continue la club pe postul de director sportiv, este alegerea lui dacă doreşte să participe alături de noi”, a mai declarat Ciofoaia.

Oficializarea despărţii lui Narcis Răducan de Oţelul urmează să se facă în două-trei zile, într-o conferinţă de presă.

Vezi şi: Românul VENIT din AUSTRALIA să managerieze OŢELUL: "Nu-l cunosc pe Adamescu"

Citit 3526 ori Ultima modificare Duminică, 15 Iunie 2014 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.