UPDATE / Două gălăţence în turul doi al turneului Futures de la Viva Tenis Club

UPDATE / Două gălăţence în turul doi al turneului Futures de la Viva Tenis Club
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Patricia Ţig şi-a respectat statul de favorită la câştigarea turneului. Jucând impecabil, n-a dat nicio şansă adversarei, Andreea Ghiţescu: 6-0, 6-0


UPDATE, 8.30: Gălăţeanca Patricia Maria Ţig (locul 375 WTA) va juca în primul tur, astăzi, cu Andreea Ghiţescu, jucătoare aflată pe locul 1265 în clasamentul mondial. Acest meci este al doilea din programul zilei pe terenul numărul 1, după jocul programat la ora 10.00. Cel mai probabil Ţig urmează să evolueze începând din jurul orei 11,30.

Altfel, în primul tur s-a produs o surpriză de proporţii, cap de serie numărul 1, Cristina Dinu (219 WTA) fiind învinsă de Oana Simion, jucătoarea aflată abia pe locul 1187 în lume, în două seturi: 6-7, 3-6. Astfel, gălăţeanca Patricia Ţig (cap de serie nr. 2) a devenit principala favorită a turneului care se desfăşoară la baza de tenis de la Viva Club din strada Traian.


 

În cadrul turneului internaţional de categorie Futures de la Galaţi, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, gălăţeanca Elena Mădălina Căpraru (15 ani) a fost eliminată în primul tur de Anastasia Vdovenco (Republica Moldova, favorita numărul 4), scor 0-6, 3-6. În schimb, cealaltă gălăţeancă care a jucat ieri, Gabriela Talabă, a avut succes, învingând-o pe Cristina Adamescu (cap de serie nr. 6), scor 6-4, 2-6, 7-5. Talabă a început bine meciul, dar disputa a fost întreruptă de ploaie când conducea cu 4-2 în primul set, la fel cum s-a întâmplat la 5-4, iar pauza prelungită i-a fost benefică adversarei. Totuşi, Talabă a revenit în setul trei, de la 0-2. În turul următor Talabă o va întâlni pe Iulia Maria Ivaşcu. Astăzi, va juca a treia gălăţeancă de pe tabloul principal, Patricia Ţig (favorită 2), care o va întâlni pe Andreea Ghiţescu.

Altfel, la proba de dublu, perechea formată din Elena Mădălina Căpraru şi Raluca Adriana Belehuz  a învins în trei seturi perechea Iulia Truică/ Marina Raluca Tudorache, scor 6-4, 1-6, 10-7.

 

Citeşte şi:

În circuitul ITF Pro/ ŞANSĂ pentru gălăţence să JOACE acasă

TENIS / Gălăţeanca Patricia Ţig a URCAT spectaculos în topul MONDIAL

Citit 1536 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iunie 2014 14:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.