Ziarist vasluian urmărit penal de Jandarmeria Galaţi

Ziarist vasluian urmărit penal de Jandarmeria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O „echipă” de suporteri vede Liga I la televizor – 11 fani ai Oţelului au interzis pe stadioane *

Atmosferă destinsă, oameni zâmbitori – ieri, la ora 13, la stadionul Oţelul s-a marcat „tradiţionala” întâlnire dintre Jandarmeria Galaţi, Poliţia şi Poliţia Locală, reprezentanţii cluburilor gălăţene de fotbal şi suporteri.

Pro turnicheţi

Atât Jandarmeria, cât şi suporterii, au solicitat clubului de fotbal Oţelul Galaţi suplimentarea turnicheţilor de acces în arena sportivă. Motivul? Simplu: trebuie micşorat timpul de aşteptare în faţa porţilor de acces.

A fost cerută şi mărirea numărului căilor de acces - având în vedere că la meciurile din noul sezon vor veni 10.000 de spectatori -, dar şi respectarea locurilor de pe bilete.  

În prezent, 11 suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi „se bucură” de interzicerea dreptului de a intra pe stadioane, pentru un an sau şase luni.

Meciurile din tribune

În ediţia trecută de campionat, jandarmii gălăţeni au dat 29 de sancţiuni (dintre care 19 amenzi în valoare de 10.000 de lei), iar în meciurile din deplasare 12 suporteri gălăţeni au fost amendaţi, ei având de achitat un total de 8.750 lei.

Doi fani ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi sunt urmăriţi penal de către jandarmii gălăţeni, pentru lovire şi distrugere. De acelaşi tratament are parte şi un fotoreporter de la un ziar vasluian, tânărul aducând materiale pirotehnice pe stadion.

Citit 786 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.