ATLETISM/ Gălăţenii, printre primii la Mărăşeşti

ATLETISM/ Gălăţenii, printre primii la Mărăşeşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Maratonul de la Mărăşeşti" a fost o reuşită pentru gălăţenii participanţi, aceştia având clasări bune. Astfel, la semimaraton, primii cinci clasaţi au fost gălăţeni: Mihail Vetrov (locul întâi cu timpul 1 oră şi 31de minute) , Costel Bezman, Marius Buricea, Ioan Tarciniu şi Silviu Zinica. Supermaratonul (46 km) a fost câştigat de Cătălin Paraschiv, iar semimaratonul feminin de Magda Angela Paraschiv. „A fost o cursă frumoasă, pe care am reuşit să o parcurg în două ore şi 25 de minute. Spre sfârşit simţeam că nu mai ajung la linia de sosire, dar când am văzut băieţii la vreo jumătate de km în faţă mea, am realizat că pot termina cursa”, ne-a declarat Magda Paraschiv.

„Mulţumim organizatorilor, iar pentru anul viitor promitem că vom veni şi mai mulţi”, ne-a spus Silviu Zinica, care a ocupat locul întâi la categoria lui de vârstă (+30 ani).

La epuizanta cursă de ultramaraton, pe o distanţă de 72 km, pe locul trei s-a clasat gălăţeanul Silviu Leca, medic rezident în Tg. Mureş.

Printre atleţii gălăţeni s-au aflat şi Cristian Orbu (locul patru la supermaraton), Lucian Pleşa (locul opt la supermaraton)  şi Cătălin Brăila (veteranul care a participat la maraton, unde a ocupat locul şase).

Impresionant a fost veteranul cursei, arădeanul Gheorghe Moşion, în vârstă de 80 de ani, care a terminat semimaratonul, după trei ore şi22 de minute.

Evenimentul de la Mărăşeşti, ajuns la a patra ediţie, a fost inclus în ciclul de maratoane istorice „Din dragoste pentru România şi istoria ei”, organizate de maratoniştii din România.

Citit 2010 ori Ultima modificare Vineri, 08 August 2014 06:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.