BASCHET/ Americancele, aşteptate duminică în Galaţi. Luni încep ANTRENAMENTELE
Foto: Sakis Paralikas va conduce luni primul antrenament

BASCHET/ Americancele, aşteptate duminică în Galaţi. Luni încep ANTRENAMENTELE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin de ligă naţională, Phoenix Galaţi, este una dintre cele mai grăbite formaţii din primul eşalon în ceea ce priveşte reluarea antrenamentelor. În timp ce majoritatea formaţiilor din Liga Naţională feminină (LNBF) îşi încep pregătirile noul sezon abia în jur de 1 septembrie, cei de la Phoenix îşi aşteaptă duminică în Galaţi jucătoarele, pentru ca de luni să înceapă antrenamentele, tot sub îndrumarea grecului Theodosios „Sakis” Paralikas. Sunt aşteptate şi jucătoarele transferate în această vară, Gabriela Necula - gălăţeanca „crescută” de Andrada Miron, venită de la BCM Danzio Timişoara – şi americancele Ivory James, Nicole Hamilton şi Trudy Armstead. Surse din cadrul clubului spun că lotul nu este finalizat şi că nu este exclus să mai fie perfectat vreun transfer. Clubul gălăţean preferă să-şi înceapă antrenamentele încă de acum pentru o mai bună omogenizare a lotului, în jurul jucătoarelor rămase în lot din sezonul trecut.

Primul meci din acest sezon va fi pe 20 septembrie, cu BCM Danzio Timişoara la Galaţi, în „Cupa României”, cu returul programat în 24 septembrie, iar prima partidă a sezonului regulat din LNBF va fi în deplasare, în compania formaţiei CSU Alba Iulia.  

Altfel, pe lângă transferurile de la echipa feminină, Phoenix a realizat câteva achiziţii şi pentru cea masculină, din liga secundă: Iulian Chirică şi Andrei Neguroiu (veniţi de la LPS Focşani), alături de gălăţenii Andrei Petică (CS Concordia Chiajna 2 – Liga I) şi Robert Bolobiţă (revenit din Liga a III-a italiană). Cu acest lot, reunit încă de pe 4 august, conducerea gălăţeană îşi doreşte un sezon în care să ajungă în fazele finale ale campionatului.

CITEŞTE ŞI: 

Phoenix păstrează toate româncele din sezonul trecut

Două americance transferate de Phoenix

O jucătoare americană transferată la Phoenix

Citit 944 ori Ultima modificare Joi, 07 August 2014 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.