PARIURILE ZILEI: Fără lăcomie, spre încasări

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Slovan Bratislava – Senica 1 (cotă 1,55)

Campioana Slovaciei a început perfect şi acest sezon, cu trei victorii din tot atâtea posibile în campionat şi un parcurs bun în cupele europene, unde şi-a asigurat prezenţa în grupele Europa League şi are şansa de intra chiar în grupele Ligii Campionilor dacă va trece de Bate Borisov (Belarus) în play-off. Este numai pe locul trei pentru că şi-a amânat două jocuri şi e mare favorită în meciul de astăzi. Pentru Senica a cam sosit timpul primei înfrângeri, după trei egaluri şi două succese, bilanţ care explică cota destul de mare pentru decalajul valoric existent.

Athlone – Shamrock 2 (cotă 1,55)

Meci din prima ligă irlandeză în care am ales să pariem împotriva ultimei clasate, o formaţie care nu poate ţine ritmul cu celelalte competitoare, aspect subliniat de bilanţul de doar 12 puncte din 23 de etape. Shamrock trebuie să profite de această deplasare pentru a nu se depărta de locul trei, calificant în cupele europene.

Dundalk – Limerick 1 (cotă 1,35)

Liderul din Irlanda zburdă în utlima vreme, forma excelentă aducându-le cinci victorii şi un egal în ultimele şase runde. Avansul faţă de a doua clasată nu este foarte mare (patru puncte), astfel că nu-şi permite să calce strâmb acasă cu o formaţie din a doua parte a clasamentului.

Sparta Praga – Banik Ostrava 1 (cotă 1,35)

Sparta, campioana en-titre, continuă să fie una din principalele forţe ale fotbalului ceh, cu punctaj maxim după trei runde. Spre deosebire de sezonul trecut, acum are concurenţă, cel puţin în această primă parte a campionatului Slavia având un parcurs identic, iar Viktoria Plzen are două puncte mai puţin. În aceste condiţii, anticipăm că Sparta va juca la turaţie maximă împotriva unui adversar fără victorie până acum.

Citit 4685 ori Ultima modificare Joi, 14 August 2014 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.