PARIURILE ZILEI: Oportunităţi la cote bune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea Cluj – FC Braşov 1 (cotă 1,90)

Un pariu în primul rând împotriva celor de la FC Braşov. Că-s pe ultimul loc poate nu e prea elocvent după numai trei etape, dar ne-am convins cât sunt de subţiri etapa trecută, văzând cât s-au chinuit acasă în faţa unui adversar care n-a jucat nimic, Oţelul (scor 1-1). La o astfel de cotă, ar fi păcat să nu încercăm, în condiţiile în care Universitatea Cluj a arătat deja că este o echipă cu potenţialul de a nu avea griji cu evitarea ultimelor şase locuri, retrogradabile. Clujenii au făcut egal pe terenul unei formaţii cu lot redutabil (Tg. Mureş), au bătut la Chiajna şi au pierdut la limită cu Dinamo.

Vikingur Reykjavik – Vestmannaeyja 1 (cotă 1,90)

În prima ligă din Islanda, Vikingur este una dintre echipele puternice. Chiar dacă este nou-promovată, a achiziţionat nu mai puţin de 10 jucători în acest an iar noua sa echipă se află în lupta pentru primele trei locuri, de cupă europeană. Vikingur este şi într-o formă foarte bună, cu trei victorii şi un egal în ultimele patru runde, iar pe teren propriu şi-a câştigat cinci din cele şase jocuri de până acum. De partea cealaltă, oaspeţii sunt o echipă modestă, aflată pe penultimul loc şi în formă slabă, fără victorie de trei etape.

 

Kuban Krasnodar – Amkar Perm 1 (1,60)

În prima ligă rusă, Kuban, echipa lui Gigel Bucur, este neînvinsă după trei etape (o victorie şi două egaluri) şi porneşte ca mare favorită în faţa unui adversar fără victorie, cu numai un egal până acum.

Citit 4273 ori Ultima modificare Duminică, 17 August 2014 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.