Oţelul a comis-o iar! EŞEC pe teren propriu cu FC Botoşani

Oţelul a comis-o iar! EŞEC pe teren propriu cu FC Botoşani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul şi-a depus o fermă candidatură la retrogradare, echipa gălăţeană fiind învinsă duminică seară, pe teren propriu, de FC Botoşani, scor 0-1, astfel că a rămas după patru etape cu doar un singur punct. Unicul gol al meciului a fost marcat de Martinus, în minutul 64.

Partida a fost de un nivel foarte scăzut, jucătorii au avut disponibilitate la pus cârca, agresivitate, dar cu resurse fotbalistice reduse a ieşit o primă parte a meciului anostă. Prima fază mai acătării a apărut abia în minutul 18, când Curileac a închis bine unghiul şi a respins şutul lui Avdic. A urmat un alt sfert de oră de fotbal cu pipeta, a doua fază de gol aparţinând oaspeţilor, şutul lui Batin din afara careului fiind respins cu un plonjon spectaculos de Plopeanu, ajuns salvator al Oţelului la trei săptămâni după ce în primă fază nu trecuse de perioada de probe. În rest, în afară de o a doua ocazie în contul gazdelor, reluare cu capul din plonjon a lui Cristea (44’) puţin alături, singurul moment notabil al primei reprizei a fost evacuarea galeriei botoşănene (26’) pentru scandări anti-FRF.

Nemulţumit, antrenorul botoşănenilor, Leo Grozavu, a început repriza secundă făcând şi a doua schimbare. Inspirat, pentru că Martinus, intrat în locul lui Hadnagy imediat după pauză, a deschis scorul (64’) cu un şut centrare, mingea a luat gazonul şi l-a păcălit pe Plopeanu. Norocos, la fel cum au scăpat oaspeţii cu două minute înainte, când Cristea a scăpat singur cu portarul, a tras în Curileac, iar respingerea a fost reluată de V. Gheorghe pe lângă.

În ultimele cinci minute, Oţelul a jucat în inferioritate numerică, după ce Miron a primit cartonaş roşu. A cincea eliminare în patru etape pentru echipa gălăţeană, rămasă fără victorie şi cu o candidatură fermă la retrogradare.

 

OŢELUL GALAŢI – FC BOTOŞANI 0-1 (0-0)

Meci disputat duminică seară, în etapa a patra din Liga I

Stadionul Oţelul, spectatori 2.000

A marcat: Martinus min. 64

OŢELUL: Plopeanu – Mişelăricu, Miron, Pecha (Paulinho, min. 83), D. Popescu – Karlik, St. Cucu – Avdic (V. Gheorghe, min. 59), Cristea, Zaharia – Tudorie (Ciftci, min 75). Antrenor Michael Weiss.

FC BOTOŞANI: Curileac – Patache (Homei, min 22), Ngadeu, Tincu, Oltean – Croitoru, Danci, Vaşvari, Axinte (Ivanovici, min. 81) – Hadnagy (Martinus, min 46), Batin. Antrenor Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Mişelăricu 59’, D. Popescu 72’, Gheorghe 84’ / Danci 45’, Croitoru 84’, Ivanovici 87’

Cartonaş roşu: Miron 85’

Arbitri: Radu Petrescu – central, Ovidiu Artene şi Bogdan Gheorghe – asistenţi.

 

 

 

Citit 2542 ori Ultima modificare Duminică, 17 August 2014 21:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.