PARIURILE ZILEI: Meciuri tari în ofertă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Real Madrid – Atletico Madrid 1 (cotă 1,55)

În Supercupa Spaniei favorită este Real, deţinătoarea Cupei Spaniei şi a Ligii Campionilor, în primul rând datorită lotului mai valoros. Real, care oricum avea un lot extrem de puternic, a fost activă în această vară pe piaţa transferurilor şi a continuat să se întărească prin câteva transferuri de marcă. Atletico, campioana Spaniei, a avut şi ea multe mutări în materie de transferuri, a făcut multe achiziţii, dar a şi cedat destui jucători, printre care se află doi dintre cei mai importanţi din sezonul trecut, Diego Costa şi portarul Courtois, este o echipă nouă şi normal ar fi să nu fie la potenţial înalt la început de sezon.

 

Beşiktaş – Arsenal peste 2,5 (cotă 1,80)

De regulă, în partidele tur din cupele europene se joacă precaut, nu se marchează mult, dar în acest caz, din play-off-ul Ligii Campionilor, anticipăm că va fi invers. Arsenal este în general o adeptă a jocului ofensiv, la fel ar trebui să joace şi Beşiktaş împinsă de fanatacii suporteri turci, astfel că ne aşteptăm la o partidă cu un total de minim trei goluri marcate.

 

FC Copenhaga – Bayer Leverkusen 2 (cotă 1,80)

Meci din play-off, Liga Campionilor, unde, pe lângă rigoarea şi valoarea ridicată a echipelor germane, mizăm pe Leverkusen determinaţi şi de startul foarte slab al danezilor, FC Copenhaga având o singură victorie din cinci etape în campionatul intern.

Citit 1335 ori Ultima modificare Luni, 18 August 2014 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.