UPDATE: Din nou ÎNTÂRZIERI SALARIALE LA OŢELUL! Jucătorii au fost chemaţi la stadion
Foto: FC Oţelul la antrenament

UPDATE: Din nou ÎNTÂRZIERI SALARIALE LA OŢELUL! Jucătorii au fost chemaţi la stadion
FC Oţelul la antrenament
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătorii sunt nemulţumiţi că, deşi au acceptat lefuri foarte mici pentru Liga I, tot nu-şi primesc banii la timp


 

UPDATE, ora 14.10: Fundaşul stânga Dan Popescu a declarat astăzi că fusese înştiinţat că primul antrenament după zilele libere urma să aibă loc joi, dar dimineaţă a fost anunţat printr-un SMS că jucătorii sunt convocaţi la stadion astăzi, la ora 16.00. De asemenea, Popescu a spus că în cazul său sunt restanţe salariile de trei luni.


 

 

De parcă n-ar fi de ajuns problemele sportive, transpuse în clasament prin ocuparea ultimului loc după patru etape, atmosfera în cadrul lotului este departe de a fi propice unei redresări rapide, lucrurile fiind tensionate pentru reapariţia întârzierilor salariile. Majoritatea jucătorilor este nemulţumită că, deşi s-au acceptat salarii foarte mici pentru nivelul Ligii I, media fiind de 1.500 de euro pe lună de jucător, tot nu sunt plătite la timp. Lefurile ar fi trebuit achitate pe 11 august, iar fotbaliştii au început să-şi facă griji din cauza acestei întârzieri, în condiţiile în care este vorba de bani puţini şi au apărut chiar de la primul salariu pe care îl aveau de primit mulţi dintre ei de aici. Grijile lor au fost amplificate şi de discutarea în cadrul echipei a variantei ca, pentru meciul următor, cel de la Iaşi, cu CSMS, programat luni – 25 august, deplasarea să se facă în ziua meciului din cauza situaţiei financiare precare a clubului.

La Oţelul au fost mari probleme cu plata salariilor şi campionatul trecut, când se ajunsese chiar şi la o întârziere de jumătate de an, diferenţa faţă de momentul actual fiind remuneraţiile jucătorilor de atunci, mult mai mari faţă de ale celor care sunt acum în lot.

 

Trei zile libere în plin campionat

După meciul de duminică seară, 0-1 cu FC Botoşani pe teren propriu, mulţi dintre jucători au parte de trei zile libere, situaţie nemaîntâlnită în plin campionat nici măcar la nivelul ligii secunde. Luni dimineaţă doar o parte dintre fotbaliştii Oţelului au participat la un antrenament uşor, de refacere, ceilalţi, în special cei care nu sunt din Galaţi, fiind deja plecaţi din oraş, în condiţiile în care fuseseră anunţaţi iniţial că au liber două zile, până miercuri. Apoi, s-a ajuns la o a treia, mai mulţi dintre jucători confirmându-ne că au fost anunţaţi ieri că următorul antrenament va avea loc joi, deşi oficial reunirea ar urma să aibă loc miercuri, conform unui comunicat al clubului: „Jucătorii noştri se vor reuni la Club miercuri, 20 august, pentru a relua antrenamentele şi a începe pregătirea meciului cu CSMS Iaşi, de luni, 25 august, din etapa a V-a a Ligii I. Clubul nostru nu ascunde faptul că se confruntă cu dificultăţi financiare, dar depune eforturi susţinute pentru a le achita salariile jucătorilor şi a le asigura toate condiţiile necesare performanţei”.

Citit 1897 ori Ultima modificare Miercuri, 20 August 2014 14:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.