VOLEI - Cupa Arcada la Sala „Dunărea”/ Turneu cu patru echipe din prima ligă
Foto: Echipa gălăţeană Arcada

VOLEI - Cupa Arcada la Sala „Dunărea”/ Turneu cu patru echipe din prima ligă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru dintre echipele masculine de volei din primul eşalon - Divizia A1 - îşi dau întâlnire la Galaţi în acest weekend într-un turneu amical. Cele patru, Dinamo, Steaua, CSM Bucureşti şi Arcada Galaţi, se vor întrece timp de trei zile în Sala Sporturilor „Dunărea”, în cadrul primei ediţii a „Cupei Arcada”.

Problemele de la Sala "Dunărea" în materie de prevenire a incendiilor au fost rezolvate, s-a primit autorizaţie provizorie cu hidranţii exteriori existenţi, astfel că poate găzdui competiţii. În ceea ce priveşte "Cupa Arcada", fiind vorba despre grupări de prim eşalon, cu jucători valoroşi, spectatorii vor avea prilejul, cu siguranţă, să asiste la volei de calitate.

Toate echipele participante se află în plină perioadă de pregătire a noul sezon, cu multe antrenamente şi jocuri de pregătire la activ. Arcada a desfăşurat un stagiu de pregătire centralizată în Bulgaria, în restul timpului efectuând câte unul şi două antrenamente pe zi. Are şi două meciuri amicale jucate: 3-2 cu reprezentanta Iranului şi tot 3-2 cu echipa din Dobrici.

Meciurile „Cupei Arcada” se vor disputa astfel: vineri, de la ora 15,00, Dinamo  - CSM, iar de la ora 17.00 Arcada - Steaua; sâmbătă, de la ora 17,00, se joacă meciul Dinamo - Steaua, iar de la ora 19.00, Arcada - CSM. Partida de sâmbătă a formaţiei gălăţene va fi precedată de festivitatea de prezentare a lotului de jucători. Duminică, de la 9,00, este programat jocul Steaua - CSM, iar de la 11.00, Arcada va întâlni pe Dinamo.

Citit 2457 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Septembrie 2014 20:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.