DANS SPORTIV/ Trei perechi gălăţene, PE PODIUM
Foto: Cristian Neculiţă - Giulia Ivaşcu şi Rareş Vădana - Tea Neculae

DANS SPORTIV/ Trei perechi gălăţene, PE PODIUM
Cristian Neculiţă - Giulia Ivaşcu şi Rareş Vădana - Tea Neculae
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A cincea ediţie a „Cupei Contesina”, desfăşurată weekendul trecut la Sala Apollo din Bucureşti, a avut pe ringul de dans peste 500 de perechi, printre competitori aflându-se şi sportivi de la cluburile gălăţene Fantezia şi Acanta.

Trei din perechile gălăţene au urcat pe podium: Cristian Alex Neculiţă - Giulia Andreea Iuraşcu (Fantezia) - locul întâi la Open Standard (16-35 de ani), Rareş Emanuel Vădana - Tea Maria Neculae (Fantezia/CS Bravo Bucureşti) - locul întâi la Open basic "opt  dansuri" (6-11 ani) şi Cosmin Onu - Kati Geta Mahulea (Acanta) - locul trei la Clasa D (15-16 ani).

Marian Adam, preşedintele clubului Fantezia, a spus că în această competiţie s-a dorit să se edifice asupra nivelului pregătirii dansatorilor, în special a celor care s-au aflat la primul concurs din sezonul de toamnă.

„Evoluţia celor două perechi câştigătoare a fost aşteptată cu entuziasm, deoarece ei au lipsit de la concursul anterior şi acum au reuşit să ne ofere o surpriză plăcută. În cele două competiţii la care am participat în sezonul de toamnă, am constatat că suntem pe drumul cel bun şi sperăm să ne atingem în totalitate obiectivele propuse pentru această stagiune competiţională”, a declarat Marian Adam.

Citit 1732 ori Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.