FOTBAL/ "Nu putem să alergăm un meci întreg", explică antrenorul Oţelului
Foto: FOTO: panduriics.ro

FOTBAL/ "Nu putem să alergăm un meci întreg", explică antrenorul Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Roş-alb-albaştrii au ajuns penultimii în clasament după înfrângerea de la Târgu Jiu, cu Pandurii, scor 4-0


Echipa gălăţeană a avut o primă repriză decentă, 0-0 scor la pauză, însă partea secundă a meciului de luni seară (29 septembrie 2014) a fost jalnică şi s-a soldat cu încasarea a patru goluri. Antrenorul Tibor Selymes a pus căderea totală din repriza a doua pe seama pregătirii fizice precare a echipei sale.

"A fost catastrofal. În prima parte am stat destul de bine, dar în a doua nu mai putem să alergăm şi asta se întâmplă. Dacă nu ai valoare, măcar trebuie să fii bine pregătit fizic ca să alergi. Noi nu am putut să ieşim nici la joc, nici la primit, a doua repriză a fost sub orice critică. Din păcate, noi suntem departe de adevăr. Norocul nostru că o să vină o pauză de două săptămâni, în care cât de cât ne mai putem pune la punct fizic", a declarat Selymes.

CITEŞTE ŞI: Oţelul a fost făcută ZOB în patru minute

Antrenorul Oţelului subliniase carenţele de pregătire fizică înaintea jocului de luni seară, precizând că această situaţie nu i se poate reproşa predecesorului său, Michael Weiss: „Nu cred că putea să facă mai mult, în condiţiile în care s-a format lotul, cu jucători veniţi târziu la echipă”.

În următoarea etapă, a 10-a, Oţelul va evolua pe teren propriu, cu Steaua, duminică de la ora 16.00. Apoi, campionatul se va întrerupe două săptămâni pentru meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi Finlanda din preliminariile Euro 2016.

 

Citit 1521 ori Ultima modificare Marți, 30 Septembrie 2014 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.