Performanţe pentru DANSATORII de la Acanta şi Beija Flor

Performanţe pentru DANSATORII de la Acanta şi Beija Flor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Cupa Davidans”, ajunsă la a patra ediţie, s-a desfăşurat weekendul trecut la Bucureşti. Au fost prezente pe ringul de dans peste 400 de perechi, din toată ţara, printre care şi sportivi de la cluburile din Galaţi – Acanta şi Beija Flor.

Perechea Geta Kati Mahulea şi Cosmin Onu (Acanta) a obţinut locul întâi la Clasa D (12-15 ani), iar Lucia Avanu şi  Andrei Slabu au completat podiumul, clasându-se pe locul al doilea al aceleaşi probe. „A fost o competiţie strânsă, cu 16 perechi, astfel că rezultatul obţinut mă bucură foarte mult. Prima poziţie pe podiumul de la Bucureşti este un dar pentru mama mea, a cărei zi de naştere va fi pe 28 octombrie şi căreia îi multumesc pentru susţinere”, a declarat emoţionată Geta Kati Mahulea. 

Perechea Mahulea-Onu va participa la sfârşitul săptămânii la „Imperial Dance Cup” de la Iaşi, unde speră să obţină o clasare care să îi permită accederea la un nivel superior (n.r. Clasa C).

Ioana Stancu şi Mădălin Chiriac, de la Beija Flor, s-au clasat pe locul doi la secţiunea Basic Standard (12-13 ani) şi pe locul şapte la Basic Latino. Cosmina Darie şi Ionuţ Tilvar au obţinut de două ori locul patru la Clasa D, secţiunile Standard şi Latino (16-35 de ani).

Citit 1126 ori Ultima modificare Marți, 21 Octombrie 2014 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.