HANDBAL/ CSU, locul doi în Divizia A

HANDBAL/ CSU, locul doi în Divizia A
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şase victorii şi o înfrângere a înregistrat, iar o etapă a stat - acesta este bilanţul echipei gălăţene după opt etape desfăşurate în Divizia A de handbal masculin.

Graţie unui nou succes, în deplasare, cu Ştiinţa Dedeman II Bacău - oferit drept cadou de onomastică antrenorului Mihai Pantea - gălăţenii au urcat pe locul al doilea în clasamentul Seriei A, cu 18 puncte. Desfăşurarea jocului nu a ridicat probleme deosebite echipei noastre, aceasta menţinând frâiele de la începutul până la sfârşit. A fost 19-17 la pauză, pentru ca la final gălăţenii să câştige cu 34-29.

În lipsa arbitrilor din Republica Moldova, desemnaţi iniţial pentru acest meci, arbitrajul a fost rezolvat de băcăuanii Oceanu şi Ionescu.

CSU  a avut în treren următorii jucători: Andronic şi Sora - Moldovanu 10 goluri, Dospinescu 6, Matei 4, Lăpuşneanu 6, Avram 1, Şt. Ionel 3, Mârşiu 2, Şahân 1, Ciobanu 1, Frangulea, Grigore şi Bursuc.

În etapa viitoare, CSU va juca pe teren propriu, cu Universitatea Suceava (sâmbătă, Sala Sporturilor „Dunărea”, ora 11,00).

* Fetele de la Danubius CSU - locul cinci, cu 12 puncte - au avut etapă liberă şi se pregătesc cu mare atenţie pentru următoarele confruntări: cu CSU Târgovişte (16 noiembrie, acasă) şi cu HC Activ Plopeni (19 noiembrie, în deplasare).

Citit 646 ori Ultima modificare Duminică, 09 Noiembrie 2014 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.