Investiţie la PATINOARUL din Galaţi: Instalaţii de iluminat şi de sonorizare

Investiţie la PATINOARUL din Galaţi: Instalaţii de iluminat şi de sonorizare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După reabilitarea patinoarului, prin modernizarea mantinelei, astă-vară, şi montarea unui ecran uriaş, iată că a venit şi timpul schimbării instalaţiei de iluminat, utilă atât pentru meciurile de hochei, cât şi pentru buna desfăşurare a meciului de tenis din „Cupa Federaţiei” dintre România şi Spania, din luna februarie a anului viitor.

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul Marius Stan a susţinut că va folosi evenimentul sportiv al anului 2015 pentru promovarea proiectului Sălii Polivalente: „Este un proiect ambiţios, în actualul patinoar vrem să dezvoltăm o sală polivalentă, cu suprafeţe interschimbabile, şi pentru tenis de câmp, dar şi pentru disciplinele de echipă, rămânând în acelaşi timp şi patinoar. Practic, vrem ca împreună cu echipa de hochei, pe care o avem în prima ligă, să creem puţină emulaţie în jurul patinoarului, care să transforme acest proiect în realitate. Proiectul cred că este necesar Galaţiului”, a declarat Marius Stan.

La recenta rectificare bugetară, s-a aprobat suma de 412.000 de lei pentru iluminat şi 170.000 de lei pentru sistemul de sonorizare a patinoarului. Zilele acestea va fi demarată licitaţia pentru efectuarea lucrării, dorindu-se ca în maximum trei săptămâni să înceapă schimbarea instalaţiilor de iluminat şi de sonorizare.

Citit 2120 ori Ultima modificare Luni, 10 Noiembrie 2014 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.