La Oţelul se va tăia iarăşi în carne vie

La Oţelul se va tăia iarăşi în carne vie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şeful „oţelarilor” a pregătit lista disponibilizărilor pentru vara acestui an: vor pleca cel puţin opt-nouă jucători * „Ştiu şi pe cine aducem, vor fi jucători şi din ţară, dar şi din străinătate”, mai spune directorul general al clubului dunărean * Nu sunt oferte pentru Bourceanu şi Sălăgeanu, contrar celor scrise de presa centrală *

„Remaniere serioasă”

Campionatul sec pe care Oţelul se pregăteşte să-l termine în mai puţin de două săptămâni îl obligă pe omul de la butoane să schimbe foaia. Marius Stan, directorul general al grupării roş-alb-albastre, şi-a făcut mea culpa pentru transferurile efectuate în ultima perioadă şi promite o campanie eficientă în vara acestui an. Campanie de transferuri, nu electorală!

„Actualul lot de jucători mai are două etape în care trebuie să salveze un sezon destul de modest. Ca o punere în temă, anunţ că se vor produce schimbări în lotul echipei, chiar dacă vom avea sau nu bani pentru asta. Va fi o remaniere destul de serioasă, vor pleca de la opt-nouă jucători în sus”, susţine oficialul gălăţean, cu mina chirurgului care trebuie să extirpe o tumoare greu de „gestionat”.

Grigoraş nu pleacă!

Stan nu va face schimbări şi la nivelul băncii tehnice, acolo unde Petre Grigoraş mai are un an de contract. „Sunt şi cauze obiective care ne-au adus aici, suntem conştienţi de asta, dar au existat şi slăbiciuni la toate nivelurile, nu ne putem delimita de ele. Grig va rămâne antrenor, sunt adeptul continuităţii”, adaugă directorul general al clubului dunărean de Liga I.

Marius Stan evită să-i numească pe cei care vor părăsi curtea, mai ales că pe unii dintre ei se va baza la jocurile cu FC Argeş şi Pandurii Tg. Jiu - ultimele din stagiunea 2008-2009.

„Rămâne de văzut cine va pleca pe bani, adică jucătorii care vor fi vânduţi. Piaţa este într-o scădere vertiginoasă, nimeni nu cumpără”, afirmă Marius Stan, el precizând că, dintre străini, bulgarii Stoian Kolev şi Jivko Jelev vor rămâne pe poziţii.

„Aducem numai titulari”

„Vor veni jucători noi - şi din ţară, dar şi din străinătate. Ştim pe cine vom aduce”, anunţă şeful Oţelului, care în ultima perioadă a fost mai mult plecat peste hotare pentru a urmări la lucru câţiva fotbalişti care trebuie să acopere găurile din trupa pregătită de Grigoraş.

„Am identificat jucătorii de care avem nevoie şi vor veni numai acei indivizi care vor juca în primul unsprezece. Nu vom aduce oameni din afară ca să umple banca de rezerve, aşa cum am făcut în vara trecută. Nu ne convine să plătim jucători care stau degeaba”, conchide Stan.

Marius Stan a mai menţionat că nu ştie de vreo ofertă pentru Alexandru Bourceanu sau Adrian Sălăgeanu, jucători despre care presa centrală a scris că ar putea pleca la FC Timişoara, respectiv Dinamo Bucureşti.

Explicaţie foto: Marius Stan abia aşteaptă vara pentru a împrospăta sângele din vestiarul roş-alb-albaştrilor. Anul trecut nu i-a prea ieşit, iar Oţelul a ajuns la retrogradare…

Citit 1315 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.