UPDATE / Florin Marin este NOUL ANTRENOR al Oţelului

UPDATE / Florin Marin este NOUL ANTRENOR al Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 11.30: Antrenorul Tibor Selymeş şi-a anunţat renunţarea la postul de principal la Oţelul, spunând că gestul său poate provoca un şoc benefic la echipă. „Am venit cu inima deschisă la Galaţi considerând că echipa poate fi salvată. Am avut o pregătire de iarnă care mi-a confirmat ceea ce mi-am propus. Din păcate, după o analiză a meciurilor din retur am decis să renunţ. Rezultatele negative sunt o consecinţă a problemelor de lot. Este imposibil să poţi câştiga atunci când ai un atacant accidentat, celuilalt nu i-a venit cartea verde, iar în defensivă, în loc să te întăreşti, eşti obligat să improvizezi. Consider că gestul meu de a renunţa poate provoca un şoc benefic la echipă. Orașul şi oamenii din Galaţi merită o echipă în prima ligă şi le doresc suscces în lupta pentru salvarea de la retrogradare”, a declarat Tibor Selymes.


 

Fără niciun punct şi niciun gol marcat în primele două etape ale returului, Oţelul Galaţi îşi schimbă antrenorul principal. Înlocuitorul lui Tibor Selymeş este experimentatul Florin Marin (61 de ani), fostul secund al lui Victor Piţurcă la echipa naţională. Florin Marin a pregătit ultima dată formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, în turul actualei ediţii a Ligii I.

Oficializarea numirii lui Florin Marin ca principal la Oţelului va fi făcută în această după-amiază, când este anunţată  o conferinţă de presă

Obiectivul lui Florin Marin la Oţelul este evitarea retrogradării. Echipa gălăţeană este penultima în clasamentului Ligii I, cu 12 puncte, la o distanţă de şapte puncte de prima poziţie deasupra liniei care delimitează zona retrogradării.

Citit 2555 ori Ultima modificare Luni, 02 Martie 2015 11:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.