Mai pleacă Bourceanu?

Mai pleacă Bourceanu?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru 1,5 milioane de euro nu este de vânzare, anunţă Marius Stan, care explică ce s-ar întâmpla dacă l-ar vinde în vara acestui an pe mijlocaşul de echipă naţională * „Peste doi ani am obţine bani buni pe el, cred că-l păstrăm”, adaugă şeful grupării de Liga I *

L-ar fi vrut Timişoara şi Dinamo

Perla formaţiei gălăţene de Liga I nu mai pare pe picior de plecare, lipsa unei oferte de nerefuzat indicându-le şefilor de la Oţelul că mai bine şi-ar păstra marfa decât s-o înstrăineze pe te miri ce.

Dinamo Bucureşti şi FC Timişoara sunt formaţiile care şi-au scăpat în presă interesul pentru mijlocaşul de 24 de ani al roş-alb-albaştrilor, dar această discuţie comportă două aspecte: cele două forţe ale campionatului luau atunci în calcul varianta câştigării campionatului (când doi se gândesc, al treilea câştigă!), iar preţul de transfer vehiculat nu sărea de 1,5 milioane de euro, sumă care nu mulţumeşte o grupare gălăţeană chiar şi încercată financiar. 

„Trebuie pus altul în loc”

„Ce se scrie prin presă sunt doar vorbe de bonton. Mă îndoiesc că pe Bourceanu putem lua un preţ care să ne satisfacă. E un jucător foarte important, iar ca să te dispensezi de el trebuie să pui pe altul în loc şi să-ţi rămână şi bani”, explică directorul general al clubului, Marius Stan.

„Avem mare nevoie de bani pentru că bugetul nostru, la capitolul venituri, este într-un deficit de aproximativ 1,5 milioane de euro. Ca să-l dăm pe Bourceanu cu un milion, ar însemna să luăm numai 500.000, deoarece suntem în coproprietate cu FCM Dunărea, iar suma se împarte la doi. Cu banii aceştia trebuie să sondăm serios pentru a-i găsi un înlocuitor, iar asta ne-ar costa cam 300.000 şi poate nu ne rezolvăm problema”, a adăugat conducătorul Oţelului.

Jucătorul s-a împăcat cu fanii

Până şi Bourceanu şi-a mai temperat cheful de ducă, el însuşi luând în calcul posibilitatea să rămână mai multă vreme amfitrion pe arena din Ţiglina III: „Este posibil să rămân aici încă doi ani sau chiar până la finalul carierei. Nu se ştie dacă şi când voi pleca”. Gattuso de Galaţi a făcut pace şi cu fanii, cu care fusese în conflict, el conducând galeria de la Peluza Nord a stadionului la meciul cu FC Argeş.

Cum va fi Alex peste doi ani, când îi expiră coproprietatea cu Dunărea? „Valoarea îi va mai creşte, iar la 26 de ani va avea o vârstă a deplinei maturităţi. Atunci poate vom scoate bani buni pe el”, este de părere Marius Stan, care atunci va trebui să-i achite clubului de Liga a II-a numai 60.000 de euro.

Explicaţie foto: Alex Bourceanu a ratat ultimul joc al Oţelului, fiind suspendat. „Vezi, câştigăm şi fără tine!”, i-a spus în glumă antrenorul Grigoraş care are totuşi bază în mijlocaşul de 24 de ani

Citit 1204 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.