Naţionala de baschet joacă două meciuri la Galaţi, în acest weekend

Naţionala de baschet joacă două meciuri la Galaţi, în acest weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa naţională de baschet feminin va disputa două partide amicale, în compania reprezentativei Republicii Moldova. Meciurile vor avea loc astăzi, ora 18,00, respectiv duminică, ora 16,00, la Sala Sporturilor "Dunărea" şi fac parte din stagiul de pregătire pe care echipa României îl efectuează la Galaţi în vederea Campionatului European, care se va desfăşura în coorganizarea României şi Ungariei, în perioada 11-28 iunie, la Timişoara.

„Avem două meciuri destul de importante în vederea pregătirii dinaintea Campionatului European. Sunt două jucătoare de bază absente la aceste meciuri de verificare, Cristina Bigică şi Gabriela Mărginean, dar cred că sunt binevenite aceste jocuri deoarece ne putem da seama în ce stadiu suntem la momentul actual şi astfel vom vedea ce trebuie să mai îmbunătăţim, corecta şi binenţeles care este omogenitatea echipei în momentul de faţă”, a declarat Annemarie Părău, căpitanul naţionalei.

Din această săptămână, din stafful tehnic al naționalei României va face parte și Monika Brosovszky-Boriga (41 de ani, jucătoare la ICIM Arad), care va ocupa funcția de antrenor secund  alături de Alexandru Radu. ”Principalul” este gălățeanul Florin Nini. 


 

Citit 863 ori Ultima modificare Duminică, 10 Mai 2015 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.