Turneul Futures de la Galaţi: Talabă s-a calificat în semifinalele de dublu

Turneul Futures de la Galaţi: Talabă s-a calificat în semifinalele de dublu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Perechea Gabriela Talabă/Oana Simion va juca, joi, în semifinale de dublu ale turneului de tenis de categorie Futures de la Galaţi, dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari. În sferturile de finală, Talabă şi Simion au învins ieri perechea Oana Gavrilă/Gabriela Tătăruş, cu scorul 6-3, 6-0.

În penultimul act, perechea Talabă/Simion va întâlni perechea Charlotte Klasen/Daiana Negrean (Germania/România) – cap de serie. Semifinala se va disputa începând cu ora 15,00 şi va fi urmată de cea dintre Diana Buzean/Cristina Dinu şi Daniela Ciobanu/Camelia Hristea (R. Moldova/România).

În proba de simplu, Gabriela Talabă a fost învinsă, miercuri, de jucătoarea Anastasia Vdovenco (R. Moldova), cu scorul 6-2, 6-2. De asemenea, Simona Ionescu, legitimată la clubul gălăţean Galant M&S, a fost învinsă de Dia Evtimova, scor 6-1, 6-3.

De la ora 11,00 se vor disputa meciurile sferturilor de finală, la simplu: Anna-Giulia Remondina (Italia) – Dia Evtimova (Bulgaria), Cristina Ene – Irina Bara, Cristina Dinu – Anastasia Vdovenco (R. Moldova) şi Andreea Prisăcariu – Diana Buzean.

Acesta este al doilea turneu feminin consecutiv, de categorie Futures, care se desfăşoară în Galaţi, la baza sportivă Viva Tenis Club (Aleea Meteo, Bariera Traian), iar săptămâna viitoare va avea loc încă unul, de data aceasta de categorie superioară, un Challenger cu premii de 25.000 de dolari, unde Patricia Ţig este favorita turneului, iar Gabriela Talabă şi Simona Ionescu se află pe tabloul de calificări.

Citit 681 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2015 10:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.