HOCHEI/ Ucrainenii campioni, noi contracte cu Dunărea Galaţi

HOCHEI/ Ucrainenii campioni, noi contracte cu Dunărea Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Din toamnă, gălățenii vor avea din nou ocazia de a-i vedea pe gheaţa Patinoarului  „Dunărea” pe cei cinci hocheişti ucraineni care le-au oferit în martie bucuria câştigarea primului titlul de campioană: Vitali Donika, Dmytro Nimenko, Sergei Chernenko, Konstantyn Ryabenko şi Roman Shcherbatiuk. Conducerea clubului a negociat în această săptămână cu aceştia, iar discuţiile s-au finalizat cu acorduri pentru contracte valabile şi pentru următorul sezon. „Ne-am înţeles cu ei, toţi cinci vor continua să joace la noi şi în sezonul următor”, a confirmat Mihai Brandabur, directorul clubului.

Anterior, se mai reuşise un „transfer”, cel al harghiteanului Istvan Nagy, care a acceptat să continue cu Dunărea, echipa la care a jucat şi în ultima parte a campionatului trecut, când venise înaintea semifinalelor doar sub formă de împrumut de la HSC Miercurea Ciuc.

Cei din conducerea clubului încearcă să mizeze pe continuitate şi să pornească la drum în linii mari cu acelaşi grup de jucători, sperând ca omogenitatea să reprezinte unul dintre punctele forte într-un sezon în care trebuie să facă faţă pe două fronturi: în campionatul intern şi în Cupa Continentală.

Antrenamentele vor începe cel mai probabil săptămâna viitoare cu jucătorii gălăţeni, iar cu lotul complet în a doua parte a lunii iulie. Pregătirea specifică, pe gheaţă, se speră să fie începută încă din prima parte a lunii august, atunci când este preconizată repornirea instalaţiei de răcire de la Patinoarul Dunărea. 

Citit 1719 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2015 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.