UPDATE / Campionat european al junioarelor, la tenis, de astăzi, la Galaţi

UPDATE / Campionat european al junioarelor, la tenis, de astăzi, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: În primul meci, echipa României a câştigat cu 3-0 partida cu reprezentativa Israelului.


 

Cea mai importantă competiţie europeană de tenis pe echipe a junioarelor cu vârsta până în 12 ani, "Tennis Europe Nations Challenge", va începe astăzi, 23 iulie, la baza sportivă de la Viva Tenis Club, unde vor avea avea loc disputele din „Zona C”, celelate trei turnee ale primei faze urmând să se dispute, în aceeaşi perioadă, în Cehia, Olanda şi Turcia.

La fiecare din cele patru „zone” participă câte opt echipe, la Galaţi urmând să joace echipele Bulgariei, Germaniei, Israelului, Republicii Moldova, Serbiei, Spaniei, Ucrainei şi României. Acestea urmau aseară să fie împărţite în două grupe de câte patru, primele două clasate urmând să joace în semifinale, pe 26 iulie, pentru desemnarea celor două care se califică la turneul final. Florin Şipoş, managerul de la Viva Tenis Club, a precizat că este o competiţie similară celei a senioarelor, Fed Cup, şi că turneul final urmează să aibă loc tot la Galaţi, în perioada 6-9 august.

În principiu, fiecare echipă va fi formată din cel mai bine clasate trei jucătoare din ţara respectivă la această categorie de vârstă. Formaţia României va fi formată din Silvia Maria Costache, Fatima Ingrid Amartha Keita şi Maria Alexandra Moglan, toate trei legitimate la cluburi din Bucureşti.

Festivitatea de deschidere, urmată de primele meciuri, este programată joi dimineaţă, de la ora 9,00.

Baza sportivă Viva Tenis Club este situată pe Aleea Meteo (Bariera Traian). Intrarea spectatorilor este gratuită.

Foto arhivă

Citit 1206 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Iulie 2015 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.