VIDEO / CAMPIONII de la Dunărea au reușit o VICTORIE importantă în deplasare, CU STEAUA

VIDEO / CAMPIONII de la Dunărea au reușit o VICTORIE importantă în deplasare, CU STEAUA
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de hochei pe gheață Dunărea Galați, deținătoarea titlului de campioană, a reușit vineri seară să câștige primul meci cu Steaua, din ultima etapă a returului primei rotații din sezonul regulat al Ligii Naționale. În meciul disputat la patinoarul din Cârța (județul Harghita), echipa gălățeană s-a impus cu scorul 3-2 (1-2, 0-0, 2-0).

În minutul 18, Steaua conducea cu 2-0, iar din acel moment n-a mai reuşit să înscrie în poarta apărată excelent de Bogdan Alexandru Popa. În minutul 19 Istvan Nagy a marcat pentru Dunărea din pasa finlandezului Ojanen, astfel că la prima pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Steaua. Repriza secundă a fost fără goluri, apărarea echipei gălăţene rezistând celor trei momente în care s-a aflat în inferioritate numerică. Dunărea a reuşit să întoarcă scorul în favoarea sa în repriza a treia prin golurile marcate de Szabolcs Szocs (min. 46, în superioritate numerică) şi Levente Lorincz (min. 54).

Inregistrarea video a acestui meci poate fi vizionată AICI

Astfel, înaintea celui de-al doilea joc, programat sâmbătă de la ora 17.30, Dunărea rămâne în fruntea clasamentului, mărindu-şi avansul faţă de Steaua de la 2 la 5 puncte.

Citit 1230 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015 07:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.