Și umilită de Pojorâta, şi FĂRĂ MANAGER SPORTIV! Cristian Munteanu a RENUNŢAT la OŢELUL

Și umilită de Pojorâta, şi FĂRĂ MANAGER SPORTIV! Cristian Munteanu a RENUNŢAT la OŢELUL
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE: Cristian Munteanu a confirmat despărțirea de Oțelul. „Demult voiam să fac acest pas. Numai entuziasmul şi devotamentul fanilor m-a mai ţinut lângă echipă. Am crezut că, împreună, putem să împingem căruţa măcar până la pauza competiţională din iarnă. Aşteptam şi de la jucători ceva, mă gândeam că sunt tineri şi ambiţioşi, dornici de afirmare. Am fost dezamăgit. Nu mai are rost să continuu“, a explicat Munteanu.


 

Echipa de fotbal Oțelul Galați a fost învinsă la un scor umilitor, 4-0 (2-0), în deplasare, de formaţia Bucovina Pojorâta, echipă care sezonul trecut juca în Liga a III-a şi care în clasament era imediat deasupra Oţelului, cu doar două puncte mai mult înaintea acestui joc.

Soarta partidei s-a decis în mare măsură la mijlocul primei reprize, când Bucovina Pojorâta a marcat de două ori într-un interval de numai trei minute (25 şi 27).

Cristian Munteanu, managerul sportiv al Oţelului, nu a fost cu echipa la Pojorâta, surse din interiorul clubului susţinând că acesta a luat decizia de a-şi rezilia pe cale amiabilă contractul cu FC Oţelul. Conform acestor surse, Munteanu a luat această hotărâre fiind supărat pe echipă pentru rezultatele foarte slabe şi în special pentru eşecul din meciul cu Dacia Unirea Brăila, nemulţumit că nu a reuşit să redreseze situaţia sportivă, dar şi pentru că în club nu sunt condiţii minime pentru performanţă sportivă. Plecarea lui Cristian Munteanu de la Oțelul urmează să fie oficializată la începutul săptămânii următoare. Încercările repetate de a-l contacta telefonic în cursul acestei zile n-au avut succes.

Citit 2661 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.