PREŢURI URIAŞE la meciul de deschidere a Campionatului European, Franţa - România

PREŢURI URIAŞE la meciul de deschidere a Campionatului European, Franţa - România
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Suporterii care doresc să susţină echipa națională de fotbal a României la Campionatul European din 2016, direct din stadioanele pe care se va juca, mai au la dispoziţie mai puţin de două săptămâni să se înscrie în procedura de achiziţionare a biletelor. Termenul-limită stabilit de UEFA este 18 ianuarie 2016 (ora 13,00).

Procesul de solicitare a biletelor se desfășoară doar pe site-ul www.euro2016.com, special creat de UEFA, fiecare doritor fiind nevoit, în prealabil, să-și creeze un cont pe site-ul menționat și să furnizeze mai multe detalii personale. După încheierea acestei faze, solicitările vor fi analizate de UEFA. Dacă numărul solicitărilor va depăși cuantumul cotei alocate fiecărei ţări participante, forul fotbalistic european va efectua o tragere la sorți. Toți solicitanții de bilete vor primi un e-mail de la UEFA, la sfârșitul lui ianuarie-începutul lui februarie 2016, prin care vor fi informați dacă solicitarea lor a fost încununată de succes total sau parțial sau, respectiv, dacă solicitarea le-a fost respinsă. Plata va fi efectuată exclusiv prin card de credit de tip Visa sau MasterCard.

UEFA a anunţat luna trecută numărul de bilete pe care fanii români îl vor avea la dispoziţie pentru fiecare dintre cele trei meciuri din faza grupelor. Astfel, în partida cu Franţa (10 iunie 2016, ora 21,00), fanilor români le-au revenit 15.000 de bilete. Pentru meciul cu Elveţia, al doilea al grupei, care se va desfăşura pe 15 iunie, suporterii români vor putea cumpăra 8.000 de bilete, în timp ce pentru meciul cu Albania, de pe 19 iunie, vor fi disponibile 11.000 de bilete.

Totodată, FRF precizează că vor putea cere bilete doar cetățenii români, indiferent că domiciliază în România sau în alte țări. O persoană poate solicita maximum patru bilete la un meci. La partida de deschidere (Franţa - România), cele mai scumpe bilete (categoria 1) sunt în zona centrală a tribunelor cunoscute popular cu denumirea I şi II şi au un preţ destul de piperat: 595 de euro. La categoria 2 (zona cornerelor, spre tribunele I si II) preţul este de 395 de euro, la categoria 3 (peluze) - 195 euro, iar la categoria 4 (peluze, zona din spatele portii, locurile din primele şi totodată cele mai de sus rânduri) - 75 de euro.

La celelalte două meciuri din grupă, cu Elveţia şi Albania, preţurile sunt mult mai mici: 145 euro - categoria 1, 105 euro  - categoria 2, 55 euro - categoria 3, 25 de euro - categoria 4.

Citit 1970 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Ianuarie 2016 10:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.