Ţig şi Mitu au intrat pe teren după un zbor de 12 ore

Ţig şi Mitu au intrat pe teren după un zbor de 12 ore
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţeanca Patricia Ţig, locul 123 WTA, a fost eliminată, vineri dimineaţă, de pe tabloul de calificări al turneului Apia International de la Sydney (Australia), dotat cu premii totale de 753.000 de dolari. În primul tur, Ţig a pierdut în faţa localnicei Storm Sanders (locul 383 WTA, beneficiară a unui wild-card), cu scorul de 6-4, 2-6, 3-6, într-un meci de aproape două ore.

Acelaşi deznodământ l-a avut şi participarea Andreei Mitu la turneul de la Sydney, care a fost învinsă, vineri, tot în primul tur al calificărilor, de către Monica Puig (Porto Rico, 22 de ani, locul 92 WTA), cu scorul de 6-2, 6-3.

Patricia Ţig şi Andreea Mitu au plătit astfel tribut parcursului lung pe care l-au avut în această săptămână la turneul de la Shenzhen (China), în proba de dublu, unde au evoluat împreună. Ţig şi Mitu au ajuns până în semifinale, unde joi dimineaţă au fost învinse în super tie-break de o altă româncă, Monica Niculescu, şi partenera acesteia, Vania King (SUA), scor 5-7, 7-6 (2), 10-5.

Astfel, Ţig şi Mitu au fost nevoite să plece imediat din China şi să joace în turneul australian la un interval de aproximativ 24 de ore de la terminarea semifinalei din Shenzen, după ce au acumulat şi oboseala unui zbor de 7.400 de km până la Sydney, care a durat 12 ore şi jumătate.

Ţig şi Mitu nu vor juca la Sydney şi în proba de dublu, gălăţeanca alegând să-şi programeze pentru astăzi plecarea spre Melbourne, unde îşi va pregăti participarea în calificările primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Citit 1196 ori Ultima modificare Vineri, 08 Ianuarie 2016 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.