UPDATE/ Hocheiștii de la Dunărea, final cu emoții în al doilea meci cu Progym

UPDATE/ Hocheiștii de la Dunărea, final cu emoții în al doilea meci cu Progym
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: Dunărea a câștigat și al doilea joc de la Gheorgheni, disputat sâmbătă, cu scorul 8-7. Primele două reprize au avut o evoluție a scorului asemănătoare meciului de vineri, cu Dunărea conducând la prima pauză cu 3-2 şi la a doua cu 7-3. Progym a revenit puternic în prima parte a ultimei reprizei, cu trei goluri marcate în primele patru minute, apropiindu-se la un singur gol diferenţă (7-6). Dunărea a profitat de o dubla superioritate numerică şi a marcat pentru 8-6 în minutul 57, dar tot a trăit periculos finalul de meci după ce echipa din Gheorgheni s-a apropiat din nou la un singur gol cu 54 de secunde înainte de final.


Echipa de hochei CSM Dunărea Galaţi, deţinătoarea titlului de campioană, a susţinut vineri seară primul meci din 2016, la Gheorgheni, cu formaţia locală Progym. Echipa gălăţeană s-a impus fără emoţii, scor 8-3, după o evoluţie foarte bună în special în repriza secundă, parte a meciului pe care a câştigat-o cu 4-0.

Pentru Dunărea au marcat Irimia, Hildebrand 2, Krajci 2, Donika, Szocs şi Durkech.

Aceasta a fost prima partidă din cadrul penultimei etapei , al doilea tur, a sezonului regulat din Liga Naţională. Al doilea meci dintre cele două echipe este programat sâmbătă, de la ora 17.30.

În urma acestui rezultat, Dunărea a revenit în fruntea clasamentului, cu un punct mai mult faţă de formaţia HSC Miercurea Ciuc, ambele având câte 25 de partide jucate până acum.

Citit 2229 ori Ultima modificare Duminică, 10 Ianuarie 2016 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.