Campionii de la CSM Dunărea joacă acasă, cu foştii adversari din finală

Campionii de la CSM Dunărea joacă acasă, cu foştii adversari din finală
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Formaţia de hochei pe gheaţă Dunărea Galaţi, deţinătoarea titlului de campioană, va disputa, astăzi şi mâine, primele meciuri pe gheaţa proprie, după o pauză de o lună. Echipa gălăţeană îşi va întâlni adversara din finala sezonului trecut, Steaua Bucureşti, în cadrul ultimei etapei a celui de-al doilea tur, sezonul regulat al Ligii Naţionale (LNH).

Primul meci de la Patinoarul „Dunărea” este programat astăzi, de la ora 18.30, iar cel de-al doilea sâmbătă, de la ora 17.30. Intrarea spectatorilor este gratuită.

Obiectivul echipei gălăţene este obţinerea punctajului maxim din cele două jocuri, pentru a fi sigură de menţinerea primului loc în clasament. Dunărea se află în fruntea ierarhiei LNH cu 60 de puncte, urmată de HSC Miercurea Ciuc la un singur punct diferenţă, formaţia harghiteană având meciuri foarte uşoare în această etapă (sâmbătă şi duminică), cu Sportul Studenţesc, echipă fără niciun un punct până acum. În al treilea duel al rundei se vor întâlni, la Gheorgheni, Progym (locul 5, 33 de puncte) şi Corona Braşov (locul 3, 42 p), o eventuală dublă victorie a gazdelor putând relansa lupta pentru poziţia a patra, ultima calificantă în semifinale.

Steaua este pe locul 4 cu 40 de puncte. În ultimele confruntări cu steliştii, Dunărea s-a impus de două ori, la Cârţa (3-2 şi 5-3).

Programul pentru public

Pentru amatorii de patinaj pe gheaţă, Patinoarul ”Dunărea” va fi deschis publicului sâmbătă, între orele14.00 şi 15.30, iar duminică pentru patru programe de câte 90 minute, cu începere de la orele 13.00, 15.00, 17.00 şi 19.00. Intrarea pe gheaţă costă 15 lei, închiriatul patinelor 14 lei, ascuţitul acestora 12 lei, iar garderoba 3 lei.

Citit 1181 ori Ultima modificare Vineri, 15 Ianuarie 2016 13:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.