FUTSAL/ United, final senzaţional în faţa campioanei

FUTSAL/ United, final senzaţional în faţa campioanei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un meci aşteptat cu mare interes în Liga I de futsal a avut loc luni seara, 8 februarie, la Galaţi. S-au întâlnit gazdele de la United (locul 4) şi multiplii campioni de la City’us Tg. Mureş, acum pe locul al treilea, cu cinci internaţionali şi şase stranieri în lot! Cele două echipe fruntaşe au realizat un joc-spectacol, cu o primă repriză fără goluri, dar cu suficiente faze la cele două porţi, şi una secundă de mare dramatism. Scorul final a fost 3-3 (0-0).

După 20 de minute de echilibru perfect, United a deschis scorul, în partea a doua, prin Emanuel Moldoveanu (min. 25). După două minute, târg-mureşenii au egalat, prin Gherman, dar un minut mai târziu Apostol a readus-o pe United în avantaj. Oaspeţii au forţat în ultimele zece minute, cu un jucător de câmp în locul portarului, au marcat două goluri şi se părea că victoria le va surâde. Totuşi, United a atacat până în ultima clipă, iar când mai erau de jucat doar patru secunde, Laşcu a fost faultat şi arbitrii au acordat lovitură liberă din apropierea centrului terenului. A executat impecabil bulgarul Plemen Stoykov şi... 3-3. Un rezultat echitabil, care răsplăteşte eforturile jucătorilor celor două echipe.

United a jucat în formula: Wellington - Bâgu, Moldoveanu, Apostol, Laşcu, Stoykov, Crăciun, Burdujel, Cireş, Tudose, Da Silva. A arbitrat cuplul Daniel Decă (Brăila) - Gabriel Stroe (Bucureşti).

În etapa viitoare, United va juca în deplasare cu Muncitorul Reşiţa, duminică, ora 18,00.

Citit 1357 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2016 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.