Meciuri importante pentru hocheiştii de la Dunărea. În echipa campioană revine Nimenko după o lungă pauză forţată
Foto: Foto Sorin Pană

Meciuri importante pentru hocheiştii de la Dunărea. În echipa campioană revine Nimenko după o lungă pauză forţată
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de hochei pe gheaţă Dunărea Galaţi va juca pe teren propriu, astăzi şi sâmbătă, cu Progym Gheorgheni, în antepenultima etapă a sezonului regulat.

Formaţia gălăţeană se prezintă la aceste meciuri după o serie de rezultate negative, cu doar o singură victorie în ultimele şase meciuri (fără a le socoti şi pe cele cu modesta Sportul Studenţesc), astfel că jocuri cu Progym au devenit foarte importante, atât prin prisma refacerii moralului, cât şi a clasamentului.  

Dunărea se pe locul doi, cu avans redus la 11 puncte faţă de următoarea clasată (Corona Braşov), astfel că are mare nevoie să câştige ambele partide cu Progym pentru a-şi conserva poziţia în clasament, în condiţiile în care are în faţă meciuri foarte grele în ultimele două etape (cu Steaua în deplasare şi cu SC Miercurea Ciuc, acasă). Aspect important pentru calculele acestei ultime părţi a sezonului regulat: Corona Braşov are două meciuri mai puţin disputate, cu care poate reduce semnificativ diferenţa de puncte faţă de Dunărea.

O veste foarte bună pentru suporterii campioanei, în cele două meciuri din acest weekend este foarte probabil să revină în echipa gălăţeană un jucător important, ucrainianul Dmitri Nimenko, care a a lipsit aproape tot sezonul din cauza unei accidentări. Recuperarea a decurs fără probleme, astfel că Nimeko s-a putut antrena în ultima perioadă la intensitate maximă.

Partida de vineri de la Patinoarul Dunărea va începe la ora 18.00, iar cea de sâmbătă de la ora 17.30.

Citit 1078 ori Ultima modificare Vineri, 19 Februarie 2016 11:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.