Cresc şansele ca OȚELUL să continue campionatul. Se mai aşteaptă o aprobare
Foto: Sursa foto: dunareabatrana.ro

Cresc şansele ca OȚELUL să continue campionatul. Se mai aşteaptă o aprobare
Juniorii Oţelului, la antrenamentul de luni, la "Ancora"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* S-au primit oferte pentru cinci dintre autoturismele scoase la vânzare


La sediul FC Oţelul, de la Stadionul "Oţelul", au fost depuse, marţi după-amiază, în ultimele ore în care mai era posibil, oferte de cumpărare pentru cinci dintre mijloacele de transport scoase la vânzare de club cu scopul de a se face rost de bani pentru continuarea în campionatul ligii secunde. Cea mai apropiată ofertă de preţul estimat (7.000 euro) de către administratorul judiciar Mihai Bojincă în ultimul raport transmis creditorilor este pentru autoturismul Audi A6: 6.500 de euro.

Pentru cele trei maşini Logan, ofertele sunt de câte 1.500 de euro, jumătate din cât se estimase, la fel ca şi în cazul microbuzului Renault, pentru acesta doritorul fiind dispus să dea 2.500 de euro.

Aceste oferte vor fi supuse astăzi aprobării Comitetului Creditorilor, iar dacă răspunsul va fi favorabil totalul sumei obţinute ar ajunge la 14.000 de euro. Aceşti bani ar ajunge pentru susţinerea activităţii clubului timp de aproximativ o lună.

Juniorii, pregătiţi de campionat

În condiţiile în care aproape toţi jucătorii de la prima echipă a Oţelului au fost lăsaţi să plece la alte cluburi, pentru că nu erau bani de salarii, singura variantă pentru a continua în liga a doua a rămas formaţia juniorilor A, antrenată de Stelian Bordieanu.

Deşi nu s-a luat nicio decizie în acest sens, Bordieanu a încercat să aibă echipa pregătită pentru acest moment. "O parte dintre jucători au deja viza medicală, cu sprijinul părinţilor, au plătit ei pentru asta. Pentru meciul de sâmbătă, de la Bacău, aş avea cu ce să încep meciul, dar normal ar fi ca măcar vineri să facă vizita medicală şi ceilalţi. Deşi încă nu mi s-a spus nimic de către club, tocmai în această ipoteză, de a intra noi să jucăm în Liga a II-a, am intensificat antrenamentele mai devreme decât era planificat şi de luni am intrat pe iarbă, la "Ancora", până atunci lucrând pe sinteticul de la "Siderurgistul"”, a spus Bordieanu.

Antrenorul a adăugat că cea mai mare problemă în cazul saltului la un campionat de seniori făcut prea devreme ar putea fi apariţia unui complex de inferioritate la jucători. “Vom încerca şi sper să reuşim rezultate onorabile, pentru a evita apariţia unui complex de inferioritate. Una e să ai numai 5-6 juniori în echipă, alta e să fie aproape toţi, în condiţiile în care uniii dintre ei au doar 15 şi 16 ani. Dar dacă asta este singura soluţie ca Oţelul să rămână în viaţă, nu ne vom da deoparte”, a mai spus Stelian Bordieanu.

La antrenamentele echipei sale au venit şi doi din jucătorii care au evoluat în prima parte, fundaşul stânga Robert Ciurea şi, de marţi, fundaşul dreapta Andrei Marus.

Primul meci al Oţelului în a doua parte a ligii secunde este programat sâmbătă, în deplasare, cu SC Bacău.

Citit 2507 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2016 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.