Hocheiștii de la Dunărea, meci cu Steaua decis în prelungiri

Hocheiștii de la Dunărea, meci cu Steaua decis în prelungiri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

 

Echipa de hochei Dunărea Galați a câștigat, sâmbătă, a doua partidă din deplasare, la Cârţa, împotriva formației Steaua, în repriza suplimentară de prelungiri, cu scorul de 2-1, obţinând astfel două puncte din acest joc.

Dunărea a condus cu 1-0, prin golul marcat în repriza secundă de Nymenko, ratând obţinerea tuturor celor trei puncte puse în joc când mai erau mai puţin de două minute din meci. În repriza suplimentară, Zoltan Pal a marcat golul victoriei cu 22 de secunde înainte de a se ajunge la şuturile de departajare.

În primul meci, vineri, Dunărea a pierdut cu scorul 4-5.

În aceeaşi etapă, Corona Braşov a pierdut ambele meciuri de pe teren propriu cu Progym Gheorgheni, al doilea după prelungiri din care a obţinut un punct.

În clasament, echipa gălăţeană este pe locul doi cu 73 de puncte, poziţie pe care nu o mai poate pierde înainte de play-off, chiar şi în varianta pesimistă în care ar pierde ultimele două jocuri din sezonul regulat, cu HSC Miercurea Ciuc. Pe locul trei este Corona, cu 12 puncte mai puţin, formaţia braşoveană mai are patru meciuri de disputat (o „dublă” restantă cu Steaua), dar chiar şi dacă le câştigă pe toate şi egalează pe Dunărea la număr de puncte, are dezavantajul rezultatelor directe.

Citit 1554 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.