HOCHEIȘTII de la Dunărea au PIERDUT al doilea meci din semifinale
Foto: Foto Sorin Pană

HOCHEIȘTII de la Dunărea au PIERDUT al doilea meci din semifinale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

CSM Dunărea a pierdut, scor 3-6 (2-1, 1-2, 0-3), în fața formației Corona Brașov, al doilea meci din semifinalele play-off-ului Ligii Naționale.

Brașovenii au revenit în joc, după ce erau conduși cu 3-1. Scorul a fost deschis de echipa gazdă în minutul 4, prin Krajci, ca apoi în mai puțin de patru minute, brașovenii să egaleze. Al doilea gol al gălățenilor a venit de la Ryabenko. În repriza a doua, dunărenii s-au desprins la 3-1 prin golul lui Nimenko, dar finalul reprizei a aparținut oaspeților, care în șapte minute au egalat la 3. Încă din primele 30 de secunde ale ultimei părți de joc, brașovenii au trecut în avantaj, pe care l-au menținut până la finalul partidei.

După victoria gălățenilor, în primul meci (pentru detalii, CLICK AICI), scor  5-4, în urma executării șuturilor de departajare, scorul la ”general” este 1-1.

Se joacă după sistemul ”cel mai bun din maximum cinci meciuri”, urmând ca jocurile 3 și 4 să se dispute, joi și vineri, la Brașov, ambele de la ora 18,30. În caz de egalitate și după cele două partide, duminică (ora 18,30) se va disputa meciul decisiv, la Galați. 

Citit 1268 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.