Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
4 comentarii

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca duminică seară, pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti, în cadrul etapei a 25-a din liga secundă. Partida are o mare încărcătură emoţională, fiind ultima pentru echipa gălăţeană din acest sezon, în condiţiile în care şansele de evitare a ultimului loc, direct retrogradabil înainte de play-out, sunt aproape nule. Mai mult, ţinând cont de situaţia financiară şi administrativă, este posibil să asistăm chiar la ultimul meci din existenţa Oţelului, astfel că este de aşteptat o prezenţă cât mai numeroasă în tribune.

Juniorii care au făcut eforturi admirabile pentru a menţine Oţelul în competiţie sunt răsplătiţi de destin cu primul lor meci jucat în nocturnă, partida fiind televizată în direct de către Digisport 1, spre satisfacţia antrenorului Stelian Bordieanu.

“Băieţii meritau din plin să aibă un meci în nocturnă, chiar televizat, şi merită să joace cu tribune cât mai populate, să fie încurajaţi până la ultima secundă. Îi rog pe toţi cei care au trăit clipe de fericire pe acest stadion să vină la acest meci. Sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarului şi să ieşim la final cu capul sus din teren, mândri de tot am făcut pentru Oţelul Galaţi”, a spus tehnicianul gălăţean.

Va lipsi de la acest meci special mijlocaşul Mădălin Blănaru, convocat la echipa naţională de juniori Under 18 pentru două meciuri amicale, la Piatra Neamţ, cu reprezentativa similară a Republicii Moldova.

În clasament, Oţelul este pe locul 13, devansată cu o diferenţă de două puncte de Ceahlăul, echipa care mai are de jucat două meciuri până la finalul sezonului regulat. Totuşi, dacă se va putea trece peste uriaşele probleme administrative, cei din club încă speră la rămânerea în liga secundă, existând discuţii în cadrul federaţiei, la solicitarea majorităţii echipelor din Liga 2, pentru o eventuală renunţare la modificarea sistemului competiţional, iar rămânerea la cel actual, cu două serii, ar putea însemna că nicio echipă nu va retrograda în liga a treia.

Partida Oţelul - Rapid se va disputa pe stadionul Oţelul, duminică, 27 martie, de la ora 18,00.

Citit 2810 ori Ultima modificare Vineri, 25 Martie 2016 20:51

4 comentarii

 • postat de Otelul Duminică, 27 Martie 2016 13:27 5.13.182.*** Link la comentariu
  0
  1

  "...astfel că este de aşteptat o prezenţă cât mai numeroasă în tribune."


  Va inselati. Stadionul va fi in proportie de 99% cu tribunele goale. Ati uitat deja ce suporteri avem? Acei suporteri "minunati" de rezultat. Cred ca vor fi cu mult mai numerosi in tribune suporterii echipei adverse, desi jucam la noi acasa.

  Raportează
 • postat de ADYtza74 Sâmbătă, 26 Martie 2016 19:57 79.116.127.*** Link la comentariu
  0
  1

  Bai Sandule tu esti rupt de realitate da te dai suporter drijuliu . Tot ce se joaca pe stadionul Otelul e platit de combinatul Arcelor-Mittal ,deci echipa nu da nici un ban. Ca se joaca la ora aia ,e cerinta televiziunii care transmite meciul si plateste pentru asta ,banii urmand sa mearga la echipa. Multi dusmani mai vor raul echipei ,dar de mai mult rau vor avea parte . Continuam cu ce avem in liga3 si nu ne vom face de ras. FORZA OTELUL !

  Raportează
 • postat de Yorga Sâmbătă, 26 Martie 2016 13:07 213.233.85.*** Link la comentariu
  19
  5

  Se va canta vejnica pomeneala! Se va imparti coliva si fondante!

  Raportează
 • postat de Sandu Taranu Sâmbătă, 26 Martie 2016 11:43 5.13.134.*** Link la comentariu
  18
  6

  Rupti in cur de foame, stateati cu mana imtinsa la o apa plata, ca de la robinet va statea in gat, acum aveti bani de curent sa platii nocturna?
  La anu pe vremea asta speram sa vorbim de locul unde a fost stadionul otelul (...)!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.