Se aprinde NOCTURNA la ultimul meci al OȚELULUI

Se aprinde NOCTURNA la ultimul meci al OȚELULUI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca duminică seară, pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti, în cadrul etapei a 25-a din liga secundă. Partida are o mare încărcătură emoţională, fiind ultima pentru echipa gălăţeană din acest sezon, în condiţiile în care şansele de evitare a ultimului loc, direct retrogradabil înainte de play-out, sunt aproape nule. Mai mult, ţinând cont de situaţia financiară şi administrativă, este posibil să asistăm chiar la ultimul meci din existenţa Oţelului, astfel că este de aşteptat o prezenţă cât mai numeroasă în tribune.

Juniorii care au făcut eforturi admirabile pentru a menţine Oţelul în competiţie sunt răsplătiţi de destin cu primul lor meci jucat în nocturnă, partida fiind televizată în direct de către Digisport 1, spre satisfacţia antrenorului Stelian Bordieanu.

“Băieţii meritau din plin să aibă un meci în nocturnă, chiar televizat, şi merită să joace cu tribune cât mai populate, să fie încurajaţi până la ultima secundă. Îi rog pe toţi cei care au trăit clipe de fericire pe acest stadion să vină la acest meci. Sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarului şi să ieşim la final cu capul sus din teren, mândri de tot am făcut pentru Oţelul Galaţi”, a spus tehnicianul gălăţean.

Va lipsi de la acest meci special mijlocaşul Mădălin Blănaru, convocat la echipa naţională de juniori Under 18 pentru două meciuri amicale, la Piatra Neamţ, cu reprezentativa similară a Republicii Moldova.

În clasament, Oţelul este pe locul 13, devansată cu o diferenţă de două puncte de Ceahlăul, echipa care mai are de jucat două meciuri până la finalul sezonului regulat. Totuşi, dacă se va putea trece peste uriaşele probleme administrative, cei din club încă speră la rămânerea în liga secundă, existând discuţii în cadrul federaţiei, la solicitarea majorităţii echipelor din Liga 2, pentru o eventuală renunţare la modificarea sistemului competiţional, iar rămânerea la cel actual, cu două serii, ar putea însemna că nicio echipă nu va retrograda în liga a treia.

Partida Oţelul - Rapid se va disputa pe stadionul Oţelul, duminică, 27 martie, de la ora 18,00.

Citit 3010 ori Ultima modificare Vineri, 25 Martie 2016 20:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.