Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
2 comentarii

Galaţiul va fi, anul acesta, gazdă pentru faza regională a Cupei Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România. Evenimentul, prilejuit de Ziua Poliţiei Locale, care se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 21 mai, va avea loc mai devreme, pe 8 aprilie. Participanţii la faza regională sunt poliţişti locali din Regiunea 2: Galaţi, Tecuci, Iaşi, Botoşani, Bacău, Vaslui, Suceava, Bârlad, Comăneşti şi Roman.

Oamenii legii se vor întrece la trei discipline: tir, tenis de masă şi sah. “Premergător manifestărilor de pe data de 08 aprilie 2016, la Galaţi s-a desfăşurat faza locală a acestei competiţii. Poliţiştii locali de pe primul loc, de la toate cele trei discipline, vor intra în competiţia regională”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Astfel, oraşul nostru va fi reprezentat de Mihaela Roşca şi Cornel Istrate (tir), Daniel Şerban şi Rodica Herghelegiu (tenis de masă) şi Ionel Tănasă (şah).

Anul trecut, la faza naţională a Cupei Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România, desfăşurată la Orăştie, Poliţia Locală Galaţi a fost reprezentată  de mai mulţi poliţişti, iar Cornel Istrate a ocupat locul I la Tir (individual). La aceeaşi competiţie, Cornel Istrate şi Mihaela Roşca au ocupat locul III pe echipe.

Citit 970 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Aprilie 2016 15:35

2 comentarii

 • postat de Silion Joi, 07 Aprilie 2016 10:24 213.233.85.*** Link la comentariu
  0
  2

  Mancatul de seminte viteza nu e proba?

  Raportează
 • postat de Bogui Miercuri, 06 Aprilie 2016 18:16 5.13.234.*** Link la comentariu
  2
  1

  Infractorii se imobilizeaza cu tehnici de tenis sau de sah? Interesant! Eu credeam ca este nevoie de arte martiale!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.