SUPORTERII sunt chemaţi la stadionul SIDERURGISTUL pentru proiectul renaşterii OȚELULUI

SUPORTERII sunt chemaţi la stadionul SIDERURGISTUL pentru proiectul renaşterii OȚELULUI
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Grupurile organizate de suporteri ai Oţelului anunţă, printr-un comunicat, că sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 11,00, la stadionul Siderurgistul, va avea loc o nouă întâlnire ce are ca subiect înfiinţarea unei noi asociaţii sportive cu scopul renaşterii echipei de fotbal Oţelul Galaţi, după principiile fanilor roş-alb-albaştri. La această întâlnire sunt invitaţi toţi suporterii gălăţeni care doresc să susţine acest proiect.

Redăm aproape integral acest comunicat:

„După cum ați fost deja informați, în ultimele două săptămâni suporterii asociați diverselor grupări au purtat discuții preliminare în ceea ce privește viitorul echipei Oțelul Galați și a întregii mișcări otelare. În urma acestor discuții a rezultat că singura șansă ca ceea ce au făcut vechii conducători să nu se mai întâmple e ca suporterii să se unească într-un singur club, pe care să îl conducă tot ei. Acest club urmează să fie organizat pe principiul socios, adică toți membrii vor avea aceeași putere, care va putea fi exercitată prin vot în Adunarea Generală. Astfel, toate deciziile importante din club vor fi luate prin votul celor mulți, Oțelul Galați reprezentând cu adevărat voința noastră și nu a unor conducători vremelnici.

Viitorul club nu va putea fi implicat politic în niciun fel, orice conducător al clubului care va dori să facă parte dintr-un partid fiind imediat eliberat din funcție.

Tot profitul viitorului club va trebui obligatoriu reinvestit în Oțelul Galați, astfel încât nimeni să nu poată încerca măcar să repete ceea ce a fost în trecut.

Un alt punct important stabilit de suporteri este transparența totală în ceea ce privește activitatea clubului. Suporterii vor putea fi informați oricând de deciziile luate de conducătorii clubului, dar și de sumele de bani care intră și ies din contul clubului.

Acestea sunt o parte din cele 6 principii stabilite până acum în urmă consultărilor între suporteri, principii care se vor a fi pilonii pe care se va sprijini Oțelul Galați în viitor.

Numai că un astfel de proiect, fără sprijinul tuturor suporterilor nu va avea succes. De aceea chemăm toată suflarea oţelară să se alăture demersului nostru și să sprijine din toate punctele de vedere această încercare de a readuce echipa Oțelul Galați pe o cale normală.

Sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 11,00, ne vom întâlni toți suporterii la Stadionul Siderurgistul în încercarea de a-i uni pe cei cu sânge roșu-alb-albastru într-un singur glas. Toți suporterii vor putea afla ultimele detalii ale planului, care sunt pașii de urmat în continuare, vom discuta cu toți cei care vor să adauge ceva la lista de principii deja discutată și vom încerca să repornim Oțelul.

Este foarte important să fie prezenți cât mai mulţi suporteri, pentru ca acest proiect să aibă astfel legitimitate. Contează doar să fiți oțelari și să doriți ca Oțelul Galați să existe".

Citit 2997 ori Ultima modificare Vineri, 22 Aprilie 2016 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.