Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

După reuşita celor două turnee masculine de categorie Futures desfăşurate la Galaţi, din această săptămână a venit rândul jucătoarelor de tenis să îşi facă simţită prezenţa pe terenurile bazei sportive Viva Tenis Club, la un turneu similar, dotat cu premii de 10.000 de dolari, primul dintr-o serie de trei.
Gălăţeanca Elena Căpraru, beneficiară a unui wildcard, va juca în turul inaugural împotriva unei jucătoare din Turcia, Yasmin Gulman, de asemenea beneficiară de wildcard.
Cea mai bine clasată jucătoare a turneului este românca Cristina Ene, locul 498 WTA, care în primul tur va întâlni o jucătoare venită din calificări.
Ultima jucătoare de pe tabloul principal este o ucraineancă în vârstă de 16 ani, Angelina Shakhaychuk (locul 960 WTA). Aceasta va juca în primul tur împotriva germancei Caroline Werner (locul 722 WTA).
A doua favorită a turneului este italianca Anna Giulia Remondina (locul 531 WTA), care a participat şi la turneele din 2015, de la Galaţi. A fost eliminată în semifinalele celor două turnee (în primul de brăileanca Georgia Crăciun, iar în cel de-al doilea de Irina Bara), iar în turneul Challenger (25.000 de dolari) a fost eliminată în turul al doilea de Lina Gjorcheska (Macedonia).
Luni au avut loc şi ultimele meciuri din calificări, de unde au acces pe tabloul principal următoarele jucătoare: Miriam Bulgaru, Teodora Stângă, Ioana Guna, Iulia Ivaşcu, Julia Helbet (R. Moldova), Ioana Toanchină, Ioana Ivan şi Anjana Suresh (Canada).

Citit 1101 ori Ultima modificare Marți, 17 Mai 2016 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.