EXCLUSIV / DUNĂREA anunţă că a semnat cu un HOCHEIST AMERICAN. Vrea să joace şi în echipa României
Foto: Sursa foto: jegkorongblog.hu

EXCLUSIV / DUNĂREA anunţă că a semnat cu un HOCHEIST AMERICAN. Vrea să joace şi în echipa României
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Conducerea echipei de hochei Dunărea Galați lucrează în această perioadă la alcătuirea lotului pentru sezonul următor. Pe lângă atacantul Ede Mihaly, care revine la Dunărea după un an, a mai fost anunțată perfectarea a încă două transferuri iar la un al treilea negocierile sunt foarte avansate.

Vineri seară, oficialii clubului ne-au comunicat că s-a semnat contractul cu un hocheist american, atacantul Phil Bushbacher (26 de ani, foto), care a venit în Europa în urmă cu un an, jucând în Ungaria la Dunaújvárosi (44 meciuri / 25 goluri / 25 pase decisive) şi spre finalul sezonului la Ujpest. Bunicii lui Bushbacker sunt români şi, din informaţiile celor de la Dunărea, s-au făcut primele demersuri pentru a obţine cetăţenia română (documente depuse la Consulatul din Chicago) şi a putea astfel să joace în echipa noastră naţională.

De asemenea, a semnat deja cu echipa gălăţeană tânărul fundaş ciucan Tamas Nandor (împlineşte 22 de ani în luna august). Fost component al echipei naţionale de tineret, Nandor a jucat în Ungaria începând din sezonul 2012-2013, la echipele Under 20 de la MAC Mepstadion (primul an) şi Debrecen (din 2013).

Totodată, s-a ajuns la un acord şi a mai rămas de semnat contractul cu fundaşul Pal Zsombor (27 de ani), un hocheist născut la Sfântu Gheorghe (jud. Covasna). Vine de la formaţia maghiară Ferencvaros şi a mai jucat la Progym Gheorgheni, Corona Braşov şi HSC M. Ciuc.

De asemenea, conform lui Mihai Brandabur, director al CSM Dunărea, au semnat prelungirea contractelor Bogdan Popa, Attila Goga, Szabolcs Szocs, Zoltan Pal, Alexandru Cristian Munteanu, Szabolcs Hildebrand şi Adrian Irimia.

 

Citit 6486 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Mai 2016 12:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.