TENIS/ Gabriela Talabă a câștigat turneul de la Focșani, la dublu

TENIS/ Gabriela Talabă a câștigat turneul de la Focșani, la dublu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Jucătoarea gălățeancă Gabriela Talabă a câștigat cel de-al doilea titlu de dublu din carieră, după ce s-a impus vineri în finala turneul ITF de la Focșani, dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Perechea Gabriela Talabă/Oana Simion a câștigat, vineri, finala, în fața perechii Daniela Ciobanu/Kassandra Davesne (R. Moldova/ Franţa), scor 5-7, 6-1, 10-6. 

Din cauza vremii nefavorabile, joi s-au disputat atât meciurile din optimi, cât şi cele din sferturi, la simplu, astfel că Talabă a jucat nu mai puţin de trei meciuri, două la simplu şi unul de dublu. La simplu, a învins-o în optimi pe favorita turneului, Julieta Estable (Argentina), scor 7-6 (6), 6-2, iar în sferturi pe Miriam Bulgaru, câştigătoarea turneului similar de la Galaţi (iunie 2016), scor 6-3, 6-3. La simplu, gălățeanca a ratat calificarea în finală după ce a pierdut, vineri, scor 3-6, 3-6, în faţa Anastasiei Vdovenco (R. Moldova).

Gabriela Talabă şi Oana Simion au câştigat, anul trecut, trofeul de la Galaţi, în proba de dublu, în fața aceleiași Daniela Ciobanu, care atunci făcea pereche cu Elena Hristea.

”Sunt foarte bucuroasă că am reușit să am un parcurs foarte bun atât în proba de simplu cât și în cea de dublu la Focșani. Este al doilea titlu împreună la dublu și totodată al doilea din cariera mea. Am trait fiecare meci în parte, am jucat fiecare punct și cel mai important este că am jucat până la ultima minge. Am luat totul pas cu pas în acest turneu și a ieșit bine pentru noi în final. Mă bucura nespus de mult atât rezultatul obținut cât jocul bun pe care l-am arătat la fiecare meci și sper ca rezultatele bune să continue. Le mulțumesc tuturor celor care mă suștin și mă ajuta să merg tot timpul mai departe”, a declarat Gabriela Talabă.

 

Aceasta va juca săptămâna viitoare la un alt turneu ITF, de 10.000 de dolari, la Iași.

 

Citit 790 ori Ultima modificare Duminică, 03 Iulie 2016 09:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.