Arcada a perfectat încă un transfer

Arcada a perfectat încă un transfer
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Jucătorii echipei Arcada îşi intensifică pregătirile pentru următorul sezon, în care au ca obiectiv câştigarea titlului de campioană. Antrenamentele se desfăşoară zilnic, sub îndrumarea aceluiaşi staff tehnic de anul trecut – Nicuşor Harabagiu şi Marian Apostu – cu care s-au obţinut medaliile de bronz.

La antrenamente, care au debutat pe 25 iulie, iau parte deocamdată următorii jucători: Despotovski, Radovici, Caio de Pra, Rosici, Dumitrache, Paşcan, Cristudor, Cerşemba, Zahar şi Muscină.

Dintre jucătorii transferaţi în această perioadă precompetiţională, doar unul singur jucător participă la antrenamente, „liberoul” sârb Nikola Rosici (32 ani). Rusul Alexander Safonov (centru, 2,12 m, 25 ani) se află acasă, în aşteptarea vizei pentru România.

În perioada imediat următoare este aşteptat să ajungă la echipă încă un voleibalist din străinătate, bulgarul Miroslav Gradinarov, care reprezintă cea mai recentă achiziţie a celor de la Arcada. Negocierile din această săptămână s-au finalizat cu succes, astfel că Gradinarov a devenit jucător al echipei gălăţene. Acesta joacă pe postul de trăgător secund, are 31 de ani şi 2,03 metri. În afara de ţara natală, a mai evoluat la echipe din Turcia, Italia, Cipru, Japonia şi Franţa. Ultima dată a jucat în Japonia, la FC Tokio Volleyball Team. Din 2014 este component al lotului naţional al Bulgariei.

Conducerea clubului îşi mai doreşte încă unu-două transferuri, pe care speră să le perfecteze până pe 15 august, când lotul gălăţean va pleca într-un cantonament la Cheile Grădiştei.

Citit 1116 ori Ultima modificare Vineri, 05 August 2016 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.