Surprize în lotul Oţelului, la primul său meci
Foto: Foto Sorin Pană

Surprize în lotul Oţelului, la primul său meci
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Noua echipă a Oţelului a susţinut, miercuri seara, primul său meci, unul amical, în compania formaţiei Siretul Piscu (Liga a IV-a). Formaţia clubului gălăţean înfiinţat în această vară de suporteri, cu scopul de a fi continuator al campioanei din 2011, intrată în faliment, a oferit un  spectacol ofensiv celor peste 500 de susţinători din tribune, cuantificat în opt goluri (scor 8-1). Antrenorul Stelian Bordieanu a început cu următorul “11”: Ştefan Bordieanu - Petică, Neagu, Anghele, Ciurea -  I. Codreanu, Tudosă -  Năpârlică, Lepădatu, Gheorghe - Ţâmpău.

Pe parcursul meciului au mai intrat Enache,  Păduraru, Munteanu, Iancu, Hanghiuc, Mocanu, Miron, Prodan şi, două plăcute surprize, mijlocaşii Valentin Ioviţă şi Romeo Buteseacă. Aceştia din urmă sunt foşti jucători în prima ligă cu Oţelul şi nu numai, care s-au oferit să încerce să sprijine renaşterea echipei roş-alb-albastrea. Ioviţă are 32 de ani şi a mai jucat în Liga I la Sportul Studenţesc (2002-2003) şi Gloria Buzău (2007-2008) în afară de Oţelul (2008-2009). Romeo Buteseacă (38 de ani) a fost în lotul Oţelului în perioada 1998-1999, când echipa gălăţeană era antrenată de Vasile Simionaş.

Reamintim că acestui proiect al suporterilor i s-a alăturat, din postura de jucător activ, un alt fost fotbalist al Oţelului, Eugen Baştină, care nu a putut evolua în partida de miercuri seară, disputată pe stadionul „Siderurgistul”.

Suporter Club Oţelul Galaţi doreşte să-şi înceapă parcursul din Liga a IV-a şi aşteaptă acceptul Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal, care va avea loc săptămâna următoare.

Citit 16545 ori Ultima modificare Joi, 18 August 2016 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.